Kategorije

Feng shui kovanci za srečo

4,10 z DDV

Ni na zalogi

Kovanci za srečo desetih cesarjev so na Kitajskem dobro znani po tem, da prinašajo bogastvo in srečo. Ti bakreni kovanci segajo v čase desetih velikih cesarjev med dinastijo Qing (1644–1912), zadnjo kitajsko cesarsko dinastijo. Toda njihov pomen je veliko globlji od zgolj prinašanja sreče. So močno feng shui orodje .

Kovanci sreče desetih cesarjev so močno orodje feng shui:

Od petih elementov baker spada med elemente kovine. Baker je pri absorpciji energije učinkovitejši od zlata ali srebra. Tako naj bi cesarski kovanci odganjali negativno energijo in zle duhove. Skupaj nanizanih 10 kovancev tvori čudovit zaščitni obesek.
Oblika kovancev desetih cesarjev uravnoteži element neba (okrogla oblika zunaj) in element zemlje (kvadratna oblika znotraj). Harmonija med zemljo in nebom prinaša ravnovesje in srečo v tem življenju.
Vsak kovanec je povezan z enim od desetih cesarjev dinastije Qing, kar vas povezuje z njihovimi glavnimi vrednotami:
Shunzhi – družina
Kangxi – življenje
Yongzheng – značaj
Qianlong – posel
Jiaqing – kariera
Daoguang – prihodnost
Xianfeng – dohodek
Tongzhi – notranji in zunanji ugled
Guangxu – vsi čudeži
Xuantong – vse je v tvojih rokah

Feng shui postavitev kovancev za srečo
Da bi povečali učinek kovancev za srečo, jih lahko postavite na več načinov:
1. Naredite vrvico iz 10 kovancev in jo obesite na steno, nasproti vhodnih vrat, da preprečite negativno energijo in morebitne težave.
2. Postavite pod predpražnik, z istim namenom: preprečil bo morebitne težave in slabo voljo.
3. Nosite niz 10 cesarjevih kovancev na svojem telesu, da povečate bogastvo, koristite svoji karieri in finančnemu položaju. Niz cesarjevih kovancev v pisarni ali na vaši prodajni mizi lahko izboljša vaše poslovanje, prinese srečo in prepreči (finančni) propad.
4. Če je v vaši hiši ali na delovnem mestu nezapolnjen kotiček, lahko nad njim obesite vrvico kovancev, da preprečite, da bi se energija tam zadrževala.

10 kos

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?