Kategorije

Karafa za vitalizacijo vode s simbolom rože življenja Cadus (bela)

9,90 z DDV

Ni na zalogi

S svojo fino obliko, oblikovano z mislijo na zlati rez, ima “Cadus”, nežne oblike, prilagojene načelom zlatega pravokotnikaKarafa ima simbol Rožo življenja. Prefinjena zasnova povečuje biološko vrednost in okus katere koli tekočine, ki jo lahko vsebuje.

Ta »Roža življenja« je eden izmed standardnih in najmočnejših simbolov v naravi, v sveti geometriji. To je starodavna metafora za povezavo vsega življenja v vesolju. Ta simbol najdemo v mnogih kulturah. Njegova oblika in simbolne moči se prenesejo in bodo odmevale v tekočinah. Ta simbol je vedno nameščen na dnu.

Bela barva: spodbuja odprtost in celovitost zaznavanja.

Kakovost vode je pomembna. Pot, ki jo voda naredi skozi cevi, filtre, rezervoarje, odvzema vodi naravno vitalnost, kakršno najdemo v naravi. Steklena posoda TC energy design ponovno aktivira predelano vodo in jo oživi nazaj v energijsko obliko, v kateri je, ko prvotno prihaja iz narave.

Tudi druge tekočine, na primer: sokovi in ​​vino, imajo v stekleni posodi TC izboljšan okus in biološko vitalnost. Za izboljšanje oslabljene vode iz pipe zadostujejo le 3 minute v karafi. Rezultati raziskave prihajajo iz laboratorija EF Brown, CH-3628 Uttigen, Švica.

Steklo, ki se uporablja za izdelavo steklovine Nature design, je približno 40% kremenčevega peska, za katerega je znano, da je zelo energičen medij. Steklo za stekleno posodo Nature design je popolnoma brez svinca ali drugih težkih kovin.

Izdelava: ročno pihana tradicionalna izdelava

Prostornina: 1 liter.

Material: steklo brez svinca

Vključen stekleni pokrov.

Ni primerno za pranje v pomivalnem stroju.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?