Kategorije

Kristal unakit, večji

10,00 z DDV

Na zalogi

Unakit uravnoteži čustveno telo ter ozavešča in razume podzavestne blokade. Unakit je kristal vizije. Je dragocen kristal, ki spodbuja vizualizacije in izvablja vizije. Učinkovito odpravlja blokade, tudi tiste, ki se nanašajo na prejšnja življenja. Pri odpravljanju le-teh se vrača globoko v preteklost do samega vzroka. Zelo je priporočljiv za meditacije, saj izvablja preroške uvide sploh takrat, kadar je potrebno razumeti življenjske izzive. Uči nas zelo pomembne lekcije, in sicer da si zaupamo in da zaupamo svojemu notranjemu vodstvu. Predvsem pa, da poslušamo svoje srce in z zaupanjem sledimo prihodnosti.

Učinkovit pri regeneraciji telesa.

Na fizični ravni krepi imunski sistem, čisti jetra, odpravlja stres in ugodno vpliva na žolčnik.*

* Ti podatki niso znanstveno dokazani; temeljijo na izkušnjah uporabnikov in terapevtov. Kakršne koli opisane zdravilne lastnosti nikakor niso namenjene nadomestitvi diagnoze ali zdravljenja s strani usposobljenega terapevta ali zdravnika. Če dvomite o svojem zdravju, se posvetujte z zdravnikom.

Izvor: Afrika

To je naravni izdelek, zato se lahko barva, oblika in velikost razlikujejo in razlikujejo od prikazane slike.

Kristal je prečiščen, resetiran na 0 in pripravljen za takojšnjo uporabo.

Kristal je velik priblžno 3x4cm.

Naj vas objame in podpira čudovita kristalna energija.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?