Kategorije

Kristalna palica za energizacijo vode 24cm – Ohrani mir

14,90 z DDV

Ni na zalogi

Ta kristalna palica vsebuje;

kristale tigrovega očesa, kamene strele in kombinacije poldragih kamnov, ki omogočajo jasen pogled na svet in možnost, da vidimo širšo sliko situacij ter ostanemo mirni in fokusirani.  (*)

* Ti podatki niso znanstveno dokazani; temeljijo na izkušnjah uporabnikov in terapevtov. Kakršne koli opisane zdravilne lastnosti nikakor niso namenjene nadomestitvi diagnoze ali zdravljenja s strani usposobljenega terapevta ali zdravnika. Če dvomite o svojem zdravju, se posvetujte z zdravnikom.

Uporaba:

Palico temeljito sperite pod vodo in jo postavite v karafo ali vrč in jo/ga napolnite z vodo. Po 15 do 30 minutah je vaša voda energizirana in pripravljena za uživanje, saj so vodo kristali v tem času informirali. V karafo lahko vodo sproti dolivate. Energizirano in informirano vodo pa lahko uporabljate za različne namene: v prvi vrsti za pitje, za splakovanje ust, dajte jo pit vašim hišnim ljubljenčkom in z njo zalijte rože, da bo nežna energija prežela še njih, lahko pa jo uporabite tudi za spreje, ki jih uporabljate za čiščenje avre, prostora… Voda energizirana in informirana s kristali ima pozitiven učinek na vaše fizično, čustveno in mentalno telo. Energijo kristalov s pitjem tako sprejmete v svoj sistem in učinek je hitrejši, kot če kristale nosite na sebi.

*Karafa ni vključena.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?