Kategorije

Kristalni angel – angelit

9,00 z DDV

Na zalogi

Angeli so glasniki z višjih kraljestev, ki so nam pripravljeni zagotoviti čustveno in duhovno vodstvo. Ti izrezljani angeli nam pomagajo, da se povežemo z lastnim angelom varuhom, ki nas bo varoval v vsem, za kar prosimo.

Vsak angel je izklesan iz naravnega poldragega kamna in vsak ima svoj edinstven vzorec in barvo.

Izredno zdravilen kristal nove dobe. Okrepi vaš stik z vašimi angeli in duhovnimi vodniki ter pomaga pri povezovanju z višjim jazom. Razblinja strah in je priljubljen pri otrocih. Obnovi jasnost in moč, ko se počutite negotovo ali ranljivo. Na fizični ravni ima angelit hladilni učinek in pozitiven učinek na vnetja, ravnovesje tekočin, edeme, ščitnico, predel grla/vratu, pljuča in ledvice.*

* Ti podatki niso znanstveno dokazani; temeljijo na izkušnjah uporabnikov in terapevtov. Kakršne koli opisane zdravilne lastnosti nikakor niso namenjene nadomestitvi diagnoze ali zdravljenja s strani usposobljenega terapevta ali zdravnika. Če dvomite o svojem zdravju, se posvetujte z zdravnikom.

Kristal je prečiščena.

Naj vas objame in podpira čudovita kristalna angelska energija.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?