Kategorije

Masažni kristalni kamen gua sha – roževec

19,00 z DDV

Ni na zalogi

Gua Sha je starodavna naravna kitajska zdravilna tehnika. S kamnom Gua Sha masirajte obraz, ramena, roke ali noge. Okrepil bo krvni obtok kože in poskrbel, da bo vaša či energija tekla. Posledično se sprostijo toksini, nepravilnosti se zmanjšajo in vaša koža bo obnovila svoj naravni zdrav sijaj.

Spodbuja prekrvavitev kožein ji da rožnato svež ten terpopoln sijaj. Masaža nežno spodbuja sintezo kolagena. Odpravlja napetost obraznih mišic – z redno uporabo postanejo gubice manj globoke. Podpira pretok limfe in odstranjevanje odpadnih snovi.

Naravni lifting obraza – učvrstitev in lifting učinek.

Gua Sha masažni kamen se lahko uporablja le na zdravi koži. Ne sme se uporabljati pri nečisti koži z vnetimi nečistočami (možnost prenosa infekcije) in na koži, ki je nagnjena k rdečici.

Specifikacije izdelka

Roževec: Nežnost in (samo) ljubezen.

Pakiranje: Bela kartonska škatla.

Opomba: Barva in oblika kamna se lahko razlikujeta in se lahko nekoliko razlikujeta od prikazane slike.

Kako uporabiti:

Po koži podrgnite proti limfnim drenažnim točkam telesa in / ali vzdolž mišic. Drgnenje lahko povzroči pordelost / podplutbe na koži, to je naravna reakcija, ki se bo obnovila v 24 – 72 urah.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?