Kategorije

Solaris organski zeliščni čaj – čakra solarni pleksus

12,50 z DDV

Ni na zalogi

Ta spodbudna kombinacija črnega čaja iz celeih listov in pristne indijske začimbe Chai navdihuje motivacijo in aktivnost. Čakra solarnega pleksusa (Manipura) – “Delam”.

Naš solarnipleksus je naše središče moči in jedro naše identitete, osebnosti in ega. Usmerjanje pozornosti na naše temeljne oblike, našo moč in samozavest, shranjuje naša prepričanja in dojemanje sebe in drugih; v nas prižge zagon, da dosežemo svoje cilje in sledimo svojim sanjam. Ta poživljajoča mešanica nas spodbuja in motivira k dejanju.

Sestavine: črni čaj, cimet, pomarančna lupina, kardamom, nageljnove žbice (vse ekološko).

Vsebuje 15 čajnih vrečk v obliki piramide v valjasti škatli.

Priprava: v vročo vodo do 100 ° C potopite čajno vrečko in jo pustite 3-5 minut. Vrečko lahko uporabite dvakrat.

Solarisova filozofija
Solaris Tea je družinsko podjetje s sedežem na Irskem, specializirano za mešanje mednarodno nagrajenih organskih čajev in zeliščnih infuzij. Solaris zagotavlja, da so vsi čaji proizvedeni na najvišji ravni trajnosti in kakovosti. Vse mešanice so brez dodanih arom. Mojster Tea Blender Jörg Müller, nekdanji elitni telovadec, je diplomiral iz rastlinske medicine (BSc Hons) in zadnjih 15 let živi na Irskem.
Organsko, vegansko, brez kofeina. ♡

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?