Kategorije

Solaris organski zeliščni čaj – srčna čakra

12,50 z DDV

Ni na zalogi

Ta poživljajoča mešanica zeliščnega čaja s kamilico, limonino verbeno, komarčkom in vrtnico pomirja, tolaži in spodbuja nežen občutek lahkotnosti in zadovoljstva.

Srčna čakra (Anahata) – “Ljubim.”
Naša sposobnost, da imamo radi druge in sebe, je povezana s srcem. Srčna čakra je središče našega občutka za skrb in sočutje; spodbuja nas, da resnično ljubimo in resnično odpuščamo. Ko se osredotočamo na to čakro, negujemo našo odprtost in sposobnost deljenja ter sposobnost dajanja in sprejemanja brezpogojne ljubezni. Srčna čakra je tudi zdravilno središče in spodbuja ljubezen do sebe, prijaznost in spoštovanje.

Sestavine: Kamilica, koromač, cimet, limonina verbena, cvetni listi vrtnice, janež, kardamon, sivka (vse organsko).
Vsebuje 15 čajnih vrečk v obliki piramide v valjasti škatli.

Priprava: v vročo vodo do 100 ° C potopite čajno vrečko in jo pustite 3-5 minut. Vrečko lahko uporabite dvakrat.

Solarisova filozofija
Solaris Tea je družinsko podjetje s sedežem na Irskem, specializirano za mešanje mednarodno nagrajenih organskih čajev in zeliščnih infuzij. Solaris zagotavlja, da so vsi čaji proizvedeni na najvišji ravni trajnosti in kakovosti. Vse mešanice so brez dodanih arom. Mojster Tea Blender Jörg Müller, nekdanji elitni telovadec, je diplomiral iz rastlinske medicine (BSc Hons) in zadnjih 15 let živi na Irskem.
Organsko, vegansko, brez kofeina. ♡

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?