Kategorije

Zapestnica – 7 čaker in kamena strela

12,90 z DDV

Ni na zalogi

Zapestnica iz kristalov, z enim kamnom za vsako od sedmih čaker:

granat (očisti energijo v vašem telesu, povrne ravnotežje, daje notranjo moč, čisti čakre, ščiti pred negativnim vplivom drugih ljudi),

karneol (pomaga pri soočenju strahov, povezanih z izgubo, kristal zaščite na poti in doma, krepi delovanje sakralne čakre, neguje odnose),

rumeni aventurin (poveča vašo notranjo moč in okrepi vašo samozavest, izboljša odnose, prečisti nepredelana čustva, poveča samozavest, prepreči, da bi vam drugi jemali energijo),

zeleni aventurin (pripomore k uresničevanju sanj, spodbuja odločnost in ustvarjalnost, sprošča notranjo napetost in čisti strahove, srčno čakro in avro),

turkiz (simbolizira radodarnost, iskrenost in naklonjenost, blagodejno deluje v stanjih fizične izčrpanosti in aktivira samoozdravitvene mehanizme v telesu, krepi imunski sistem),

sodalit (krepi logično razmišljanje, sklepanje in objektivnost, krepi harmonije, zaupanja in solidarnost, absorbira elektromagnetno  sevanje).

 

Kamena strela ali kremen je močan zdravilni kamen in energizator.

Kamena strela je ”kristal vseh kristalov”. Čisti in nevtralizira negativno energijo in sevanje, krepi auro. Odpira, razkraja in uravnoveša čustvene blokade. V preteklosti so kremenove kristale polagali na rane, opekline in druge manjše poškodbe. S tem so lajšali bolečine in pospešili proces celjenja. Kamena strela je znana po tem, da v nas prebudi skrite talente in nam omogoča, da jih manifestiramo. Še najbolj pa je znana po svoji zdravilni moči, zato je priporočljivo imeti kristal kamene strele vedno pri sebi. Kamena strela povečuje delovanje drugih kristalov. Ker je močan nevtralizator negativne energije, jo uporabljamo tudi za čiščenje ostalih kristalov.

S pomočjo kamene strele lahko pridobimogloblje razumevanje samega sebe. Pomaga pri psihični utrujenosti ter pospeši celjenje bolezni, ki izhajajo iz stresa. Deluje kot čistilec duš, s čiščenjem krepi notranjo stabilnost. Nevtralizira negativnost in spodbuja pozitivne misli in občutke. Povečuje potrpežljivost in vztrajnost, obenem pa omogoča večjo sposobnost veselja in ljubezni ter harmoničnega življenja z vsemi živimi bitji.

Spodbuja imunski sistem, krepi pretok energije in vzpostavlja ravnovesje telesa. Uporablja se tudi za zdravljenje glavobola, migrene in vrtoglavice, kot tudi za izboljšanje splošne energije za ljudi, ki trpijo zaradi izgorelosti (izguba energije, zaspanost). Pomaga pa tudi pri izgubi teže, saj smo pod njenim vplivom bolj dinamični in prekipevamo od energije.

Kamena strela uravnoveša energijo in krepi delovanje čaker. Prav tako pomaga pri umiritvi uma, saj odpravlja kriticizem, pomisleke in anksioznost, ki nas ovira pri doseganju željenih ciljev. Še posebej je uporabna za spodbujanje kronske čakre.

Kameno strelo je potrebno večkrat očistiti, saj posrka vase veliko negativne energije iz okolice. Čisti se pod tekočo vodo, za nekaj minut jo lahko potopite v slano vodo, lahko pa jo tudi dimite (žajbelj, palo santo, kadilne palčke). S svežo energijo jo napolnimo ob ščipu. Surova kamena strela je primerna tudi za pripravo eliksirja.

* Ti podatki niso znanstveno dokazani; temeljijo na izkušnjah uporabnikov in terapevtov. Kakršne koli opisane zdravilne lastnosti nikakor niso namenjene nadomestitvi diagnoze ali zdravljenja s strani usposobljenega terapevta ali zdravnika. Če dvomite o svojem zdravju, se posvetujte z zdravnikom.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?