Kategorije

Zapestnica – Jaspis kambaba in zeleni aventurin s simbolom štiriperesne deteljice

5,00 z DDV

Ni na zalogi

Zapestnica iz jaspisa kambaba in zelenega aventurina, s simbolom štiriperesne deteljice.

Jaspis Kambaba je sivo-zeleni jaspis in ima ozemljitveni in zaščitni učinek. Ta kamen pomaga premagati strah pred konfliktom in vas pripelje v stik z vašo notranjo močjo. Spodbuja pogum, odločnost, trdnost in odpornost. Jaspis Kambaba absorbira negativne energije in ščiti pred sevanjem in onesnaženjem. Na fizični ravni jaspis kambaba podpira krvni obtok, prebavo, debelo črevo in delovanje spolnih organov. *

Zeleni aventurin pripomore k uresničevanju sanj. Spodbuja odločanje, trud in ustvarjalnost. Sprošča občutke jeze in vznemirjenosti. Lajša občutke tesnobe ter sprošča notranjo napetost in čisti strahove, srčno čakro in auro. Že dolgo velja, da je aventurin kristal sreče, zato je zelo priljubljen pri igralcih iger na srečo. Velja, da ga držimo v levi roki, kadar koli imamo opravka z denarjem, saj naj bi tako prinesel za nas ugoden položaj. Prepustite se kristalu, da obnovi vaše energijsko polje. Aventurin je analgetik, deluje protivnetno in pozitivno vpliva na glavobole in migrene, povezane s stresom, vezivno tkivo, oči, živčni sistem, mišice in na ljudi, ki hitro jecljajo in zardevajo. (*)

* Ti podatki niso znanstveno dokazani; temeljijo na izkušnjah uporabnikov in terapevtov. Kakršne koli opisane zdravilne lastnosti nikakor niso namenjene nadomestitvi diagnoze ali zdravljenja s strani usposobljenega terapevta ali zdravnika. Če dvomite o svojem zdravju, se posvetujte z zdravnikom.

Ta izdelek ne vsebuje niklja, svinca in kadmija; kar pomeni, da takšni elementi niso prisotni ali v omejenih količinah, dovoljenih v evropskih standardih za varnost izdelkov.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?