Kategorije

Zapestnica – kristal karneol

5,00 z DDV

Ni na zalogi

Kristal karneol pomaga nam pri soočenju strahov, povezanih z izgubo, da lažje sprejmemo, kar je bilo.

Karneol je kristal zaščite, na poti in doma. Verjame se, da varuje dom pred nesrečo.

Rdeč in oranžen kristal se uporablja za krepitev ljubezenskih odnosov in poživitev ohlajenih čustev.

V antičnih časih so verjeli, da karneol ščiti umrle na njihovi življenjski poti. Danes lahko rečemo, da je karneol kristal, ki pomaga preboleti izgube, s katerimi se težko sprijaznimo. Je kristal zaščite, krepi koncentracijo, pomaga premagovati strah, stimulira sakralno čakro, krepi zavest.

Karneol vas navda s pogumom in močjo. Deluje tako, da okrepi delovanje sakralne čakre, ki je odgovorna za vašo notranjo in tudi zunanjo moč. Nošenje karneola spodbuja uresničevanje lastnih sanj in ciljev ter vas navda z ustvarjalnostjo. Prav tako uravnava tok energije med umom in telesom. Ko tok energije ni v ravnovesju, to občutimo kot zmedenost, frustracije in nezmožnost čutiti veselje. Prav tako karneol ugodno vpliva na korensko čakro.

Pri meditaciji pomaga ohranjati koncentracijo na zastavljene cilje in sprejemati prave odločitve na poti do njih. Deluje tako, da vas prizemlji in ohranja bolj zavestne. Njegova energija pomaga uravnovesiti vaše notranje energije in najti sredino med potrebami in željami. Karneol se uporablja tudi za razkrivanje prejšnjih življenj.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?