Kategorije

Zapestnica Nadangel Mihael – akvamarin

14,90 z DDV

Ni na zalogi

Zapestnica Nadangel Mihael z akvamarinom.

Nadangel Mihael vas spominja na vašo osebno moč. Moč in sposobnost spreminjanja neželenih situacij v želene situacije. Kljub temu, da so vsi Angeli nekaj posebnega in vsak izmed njih edinstven, je nadangel Mihael eden izmed Nadangelov, ki »požame« največ pozornosti. V kolikor bi raziskovali njegovo zgodovino, bi našli številne zapise o tem, kako je nadangel Mihael imel ultimativno nalogo kot Angel zaščitnik in tako Zemljo obvaroval pred hudim. Seveda zaradi svojih moči ni nič manj ljubeč od drugih. Pravzaprav je ravno obratno – je kombinacija izredne moči in ljubezni.

Njegov meč predstavlja simboliko, da lahko Mihael prereže vse negativno, njegov ščit pa brezpogojno varuje vse varovance.

Nadangel Mihael Odrešuje vas strahov in dvomov, pomaga vam izvrševati življenjsko poslanstvo, odkriva prave dušne namene, vliva poguma in motivacije, je izreden zaščitnik, zato ga pokličite, ko potrebujete zaščito zase, svoje ljubljene, dom, avto, lastnino in podobno, Mihael stopi ob stran tudi vsem, ki se soočajo z življenjsko pomembnimi spremembami ali pa so na poti duhovnega prebujanja, pokličite ga tudi, ko želite okrepiti svojo auro ali prerezati eterične vezi.

Eterične vezi so energijske navezave na situacije, ljudi ali kraje. Njihova slaba lastnost je ta, da vas kasneje zaradi tega omejujejo. Nadangel Mihael vas lahko (če si seveda tega iskreno želimo) teh navezav osvobodi. Tako boste ugotovili, da vam ni potrebno nečesa narediti samo zaradi občutka dolžnosti ali krivde.  Nadangela Mihaela pokličite vsak večer pred spanjem in ga prosite, naj odstrani vaše strahove, dvome in skrbi ter prereže eterične vezi in obnovi vašo avro. Zelo pogosto postane angel varuh ljudem, ki služijo svetu, so duhovni učitelji, zdravilci in podobno.

 

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?