RITUALI SAMO ZATE

Hvala ti, da si bila del naše energije! Y

Zelo smo veseli, da si se opogumila
in se odločila, da se nam pridružiš na delavnici, kjer si imela čas samo zase.
Y

Pomlad vselej prinaša ogromno sprememb, planetarne postavitve
nas silijo, da spremenimo svoj način delovanja in odnose, življenje pa nas
potiska v kaotičen svet, kjer ne najdemo miru.

Čeprav je jesen tista, ki običajno prinaša čas transformacije, je pomlad tista, ki transformacijo v tebi prebuja. Mogoče se
počutiš nemirna, imaš občutek, da nisi na pravem mestu v življenju ali pa se nikakor ne zmoreš premakniti proti tistemu, kar si želiš. Naj te pomirimo. To je čisto normalno in vsi se pomladi tako počutimo. Prišli smo iz udobne zime, kjer smo svoje telo razvajali s toploto, počivali in predvsem običajno veliko jedli, v pomlad, kjer pa ponovno stopimo na oder svojega življenja, ker je treba zbrati moč in pričeti z akcijo, se pokazati in zacveteti, za kar pa je potrebno ogromno energije in volje.

Tega je bilo na delavnici toliko, kolikor si si želela vzeti. Objel te je tak energijski tok in ti dvignil vibracijo za nekaj višin, da boš lahko na svoje življenje pogledala z drugega ali tretjega zornega kota.

Zato spusti zavore, stopi strah in se prepusti svojim čustvom, občutkom, mislim in energijam, ki prihajajo.

Bila si v zaupnem krogu, kjer ni nikakršnih obsojanj in si res lahko bila točno tisto, kar si v svoji avtentični verziji. Nikogar ti ni bilo treba fascinirat, z nikomer se ne gre primerjat in nihče te ni ocenjeval. Tukaj si bila, ker si želela spremembo in tukaj si bila, da spoznala, kdo si.

Uživaj še naprej na magičnem potovanju v svoj notranji svet!

Tvoje Ixchelke!Y

 

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?