SKUPINSKA GLASBENA MEDITACIJA 1. 10. 2022

Zvočna nega s Tibetanskimi pojočimi posodami je prastara oblika regeneracije, ki harmonizira in omogoča globoko sproščanje tako leve in kot desne možganske polovice. Pospešuje odplavljanje napetosti iz vseh ravni in odplavljanje strupov iz telesa. Čustva so po zvočni negi umirjena in um jasnejši, vibracije zvoka pa učinkujejo v telesu še dolgo zatem, ko so bile posode na njem igrane.

V soboto, 1. 10. 2022 v Mariboru (Zrkovska cesta 87, Poslovni center Keor) prirejamo enourno skupinsko glasbeno meditacijo s tibetanskimi pojočimi skledami in gongom, ki jo bo vodil Birman Shresta, glasbeni guru iz Nepala.

Gong kot instrument z najmočnejšo energijo

Vsaka glasba je lahko terapevtska, vendar je gong instrument z najmočnejšo energijo. Zvok se že tisočletja uporablja kot orodje za prebujanje globokih stanj zavesti, za širjenje zavesti in odpravljanje energetskega neravnovesja. Starodavna kitajska terapija s pomočjo vibrirajočih zvokov gonga je v zadnjem času dostopna tudi pri nas.

Zvok gonga vibrira z energetskimi linijami telesa in jih uravnoteži. Sprošča se kundalini energija (speča energija v korenski čakri) in se vzpenja po osrednje energetskem kanalu vzdolž hrbtenice, kar lahko občutimo kot lahkotno ščemenje v mišicah ali kot rahlo neugodje, če vzdolž energetskih linij obstajajo blokade. Terapija z gongom ugodno deluje tudi pri gluhih osebah in osebah s poškodovanim sluhom. Četudi ne slišijo zvokov, občutijo njihove vibracije.

Pridite in uglasite svoje telo z zdravilnimi frekvencami, da boste pripravljeni na vse izzive jeseni.

Link do prijave: https://ixchel.si/izdelek/glasbena-meditacija-1-10-2022-skupinska/

S seboj ne potrebujete ničesar, bistvo je, da vam je udobno.

Se veselimo srečanja z vami!

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?