Kategorije

Ajurveda zeliščni čaj – Kapha

14,90 z DDV

Ni na zalogi

V teh čajnih vrečkah naravnega čudeža boste doživeli ognjeno zeliščno infuzijo svete bazilike, ingverja in limonine trave, ki vas poživi, hkrati pa ohranja vitalnost in odpornost na stres, skupaj z okusi citrusov, ki dodajo edinstven eksotičen okus.

Kapha Dosha – načelo strukture

Kapha Dosha je sestavljena predvsem iz elementov zemlje in vode, daje telesu čvrstost in stabilnost ter uravnava pretok telesnih tekočin. Ko je ta doša v ravnovesju, zagotavlja fizično moč, vzdržljivost, pravilno delujoč imunski sistem, potrpljenje in duševno stabilnost.

Ajurveda, ki sega približno 5000 let nazaj, vam pomaga doseči uravnotežen um, telo in dušo; z dieto, življenjskim slogom, zeliščnimi zdravili in telesnimi aktivnostmi joge, dihalnimi tehnikami in meditacijo.

Čajno vrečko dajte v vročo vodo za vsaj 5 minut.

Sestavine: limonska trava, ingver, koromač, bazilika, limonina lupina, cimet, črni poper.

Specifikacije izdelka:

zeliščni čaj, 15 biološko razgradljivih vrečk v čudoviti škatli iz kositra

100% naravne in organske divje vzgojene rastlinske sestavine

Brez umetnih konzervansov, barvil ali arom.

Primerno za vegane in vegetarijance.

Sestavili ajurvedski strokovnjaki *

Čajne vrečke so narejene iz biološko razgradljive PLA (polilaktične kisline), pridobljene iz koruze, izdelane s strani Japonske, Fuso International.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?