☽〇☾ vaša sopotnica v ezoterični tempelj ☽〇☾

DOBRODOŠLI NA SPLETNI STRANI IXCHEL!

Ixchel je majevska boginja lune, mavrice, svetega zdravljenja in zdravil, babištva, plodnosti, deževja in še mnogo več.


Je vaša sopotnica, ki vas bo, ves čas vašega potovanja po našem spletnem templju, podpirala.


Naše poslanstvo je, da vam nudimo podporo na vseh področjih vašega življenja, z nasveti, osebnimi svetovanji, kjer so združena starodavna in moderna znanja, z izbranimi izdelki in rituali, da vas popeljemo nazaj k naravi, da ji boste znali prisluhniti ter se ponovno naučili živeti z njo. 


Našli boste enostavne, praktične primere, kako si lahko pomagate živeti izpopolnjeno, mirno življenje, oblikovano po vaših željah. In bistveno, kako to doseči v najkrajšem možnem času.


Vsak naš izdelek je skrbno izbran in umeščen v spletno trgovino z namenom. Na strani lahko najdete kristale in izdelke iz kristalov, nakit, dekorativo in stenske nalepke, čaje in dišave ter še veliko več. 


Vsak izdelek je izbran z namenom, v sebi nosi svojo zgodbo in je ustvarjen, da vas podpre na točno določenem področju vašega življenja. Mi pa smo tukaj, da vam pomagamo z znanjem in nasveti.


Želimo vam doživeto potovanje po našem in vašem ezoteričnem templju.

Pozdravček!

 

Sem Urška, čistokrvna levinja po zodiaku in djotišu z luno v ovnu, jaguarka po majevskem Tzolkinu, ajurvedski tip Pitta doša, Anubis po egipščanskem horoskopu in še mnogo več.

Večna raziskovalka kozmičnih povezav, starodavnih modrosti in religij ter resnic, z izjemno strastjo do knjig, kristalov, magičnih esenc, zelišč, joge, meditacij in psihologije.

Vse življenje se izobražujem in opravila sem ogromno tečajev, seminarjev, šolanj iz različnih področij, ki mi pomagajo pri boljšem razumevanju življenja, ljudi in vesolja. Opravila sem vse od tečajev večih tujih jezikov, kaligrafije, pa do kristaloterapije, aromaterapija, NLP-ja, sem certificirana Bio-well terapevtka višjega nivoja, raziskujem religije, starodavne civilizacije in njihove modrosti, pa še vedno se pojavi kakšna nova zgodba za raziskat in nova znanja za usvojit.

Smisel vsega mojega početja je vso znanje prenesti v realno življenje. Pa ne samo v moje, tudi v vaše. Z vami bom delila različne tehnike, s katerimi boste lažje premagovali ovire in izzive vsakdana, da boste na koncu ugotovili, da materialni svet ne obstaja brez duhovnega in da je enost bistvo našega obstoja.

Ljudje smo si različni in nekaterim je bliže ajurveda, drugim kitajska starodavna medicina, tretjim  kristaloterapija, spet nekateri raje delate s čakrami, nekaterim pa ni blizu nič.
In na nikogar ne bom pozabila.

 

 

Veselim se našega skupnega potovanja.

 

 

In Lak´ech, Namaste, Aho, Shalom, Munay, I see you.♥ ♥ ♥

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?