Kategorije

Bajalica

25,50 z DDV

Ni na zalogi

Radiestezijska palica ali bajalica je radiestezijski instrument. Usposobljeni radiestezist lahko izsledi vodnjake, kovine, drage kamne ali druge predmete pod zemeljsko površino ali pa najde energijske motnje, na primer v vašem domu.

Navodila za uporabo:

Držite palico na dlani, trdno privijte prste in palec okrog ročaja, vendar ne pretesno. Dolgi konec palice se med držanjem nikakor ne sme dotikati rok, tako da lahko brez vašega posega prosto niha. Če držite palico tako, jo prosite, da vam pokaže “da”. Palica bo zanihala navzgor in navzdol ali od leve proti desni, da bo pokazala, kakšen bo odgovor “da”. Prosite palico, da vam pokaže, kakšen bo odgovor “ne”. Še enkrat se bo palica zanihala navzgor in navzdol ali od leve proti desni in naj bo nasprotno od tistega, kar vam je pokazala za odgovor “da”. Postopek ponovite še enkrat, tako da so vam odgovori za “da” in “ne” popolnoma jasni. Zdaj zastavite svoja vprašanja, tako da bodo nanje odgovorili le s preprostim “da” ali “ne”. Zastavite vprašanja, če želite najti izgubljene ali določene predmete, tako da se ustavljate za navodila. Ali postavljajte vprašanja, ki zahtevajo, kje je določen predmet ali oseba.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?