Kategorije

Blazina za oči, sivka

19,90 z DDV

Ni na zalogi

Blazina za oči iz sivke je enostaven in zelo učinkovit način za sprostitev in uživanje v čudovitih prednostih aromaterapije s sivko.

Preprosto položite blazino za oči na oči, vdihnite, se sprostite in uživajte v pomirjujočih učinkih sivke. Lajšanje stresa ne more biti nič lažje!

Specifikacije izdelka:

Naravna blazina iz sivke za aromaterapijo.

Evropski bombaž s certifikatom Oeko-Tex 100. Z ekološko semenko sivke in organskega lana (50% – 50%) s Hrvaške. Brez kakršnih koli škodljivih kemikalij. Shranjujte pri sobni temperaturi v suhem prostoru. Vonj sivke bo trajal vsaj 2 leti. Ohladite ali segrejte. S hlajenjem blazine za oči in/ali vratu lahko v vročih poletnih dneh osvežite oči, vrat in ramena. Vzglavnik za približno 10 minut postavite v zamrzovalnik ali ga za približno eno uro položite v plastično vrečko ali vrečko na zadrgo v hladilniku. Ko se ohladi, obrnite blazino in drugo strani in tako vas bo še nekaj časa hladila. Lahko pa jo segrevate od 30 sekund do 1 minute v mikrovalovni pečici pri visoki temperaturi in položite na oči. Pred uporabo preverite ali je izdelek prevroč, da se izognete opeklinam ali poškodbam!

Čiščenje/nega

Sterilizirajte očesno blazinico tako, da jo 30 sekund segrevate v mikrovalovni pečici. Vse madeže odstranite s parnim čistilcem.

Dodatne informacije

Sproščanje oči z blazino za oči pomaga tudi pri sprostitvi obrvi, ličnic in senc. V pomoč so tudi pri glavobolu in lajšanju napetosti v mišicah. Laneno seme daje blazini za oči prožnost.

Blazina za vrat, ovita okoli vratu, daje globoko sprostitev vratu in ramenom.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?