Kategorije

Celestinska prerokba

21,70 z DDV

Ni na zalogi

Prenovljena in razširjena izdaja z novim avtorjevim predgovorom in spremno besedo

V perujskih pragozdovih so našli star rokopis, v katerem je zapisanih devet spoznanj o življenju – spoznanj, ki naj bi jih dojemali drugo za drugim, medtem ko razvijamo duhovno kulturo na Zemlji.

V priljubljenem romanu se boste pridružili iskalcem rokopisa in njegovih skritih zakladov, ki vas bodo popeljali visoko v Ande in do osupljivih duhovnih odkritij.

Hitro boste prepoznali resnico prvega spoznanja: v življenju vsakega od nas se dogajajo skrivnostna naključja – nenadni, sočasni dogodki, ki nas, ko si jih pojasnimo, usmerijo k naši resnični usodi.

Ko boste razumeli vseh devet spoznanj, si boste lahko ustvarili nov pozitiven pogled na človeško
življenje ter reševanje planeta in živih bitij na njem.

Starodavni rokopis, ki ga je v napeti zgodbi povzel James Redfield, vsebuje 9 duhovnih spoznanj: 

Prvo spoznanje: Kritična masa

V človeški kulturi poteka novo duhovno prebujenje. Izzvala ga je kritična masa posameznikov, ki doživljajo svoje življenje kot duhovni razvoj in potovanje, na katerem jih vodijo skrivnostna naključja.

Drugo spoznanje: Daljši sedaj

Čeprav je bilo posvečanje tehnološkemu razvoju pomemben korak, nas prepoznavanje naključij odpira smislu človeškega življenja na planetu in pravi naravi univerzuma.

Tretje spoznanje: Energija

Vse, kar obstaja, je polje svete energije, ki jo lahko čutimo in intuitivno zaznavamo. Če osredotočimo pozornost v želeno smer, lahko vplivamo na druge energijske sisteme in stopnjujemo pojavljanje naključij v svojem življenju.

Četrto spoznanje: Bitka za moč

Ljudje se po navadi odklopimo od višjega vira energije in se počutimo šibke in negotove. Potrebujemo energijo, zato manipuliramo z drugimi in jih prisilimo, da nam posvečajo pozornost.

Peto spoznanje: Sporočilo mistikov

Negotovosti in nasilja je konec, ko se povežemo z božansko energijo v sebi. Ko nam to uspe, se počutimo lahkotne; prisoten je stalen občutek ljubezni.

Šesto spoznanje: Čiščenje preteklosti

Svoje življenje si je potrebno ogledati kot dolgo zgodbo. Preleteti je treba vse ključne dogodke v življenju od rojstva do sedanjega trenutka in razumeti njihov smisel. To nam pove, kdo smo, in pot, po kateri hodimo.

Sedmo spoznanje: Vključitev v tok

 

Zavest o osebnem poslanstvu poveča tok skrivnostnih naključij, ki nas vodi proti usodi. Ko zaznamo in oblikujemo vprašanje, nas sanje, sanjarjenje in intuitivni prebliski vodijo k odgovorom, ki nam jih s pomočjo naključij preda modrost drugega človeka.

Osmo spoznanje: Medsebojna etika

Pogostost naključij, ki nas vodijo, lahko stopnjujemo s prizadevanjem za razvoj vsakega človeka, ki stopi v naše življenje. Tako ljudem pomagamo prepoznati modrost v sebi, obenem pa stopnjujemo možnost, da bomo prejeli sporočilo zase.

Deveto spoznanje: Nastajajoča kultura

Ko bomo uresničili duhovno poslanstvo, bodo tehnološka sredstva preživetja povsem avtomatizirana. Osredotočili se bomo na sinhroni razvoj, ki nas bo dvigal na čedalje višje energijske ravni in naposled spremenil naša telesa v duhovno obliko.

O AVTORJU
James Redfield je bil rojen leta 1950 v Alabami. Po študiju sociologije in vzhodne filozofije na Univerzi v Auburnu je 15 let delal kot terapevt z zlorabljenimi in težavnimi mladostniki. Že takrat se je pridružil Gibanju za človeški potencial, kjer je razvijal zamisli, ki so pozneje postale temelj njegovih knjig. Prvi roman, Celestinsko prerokbo, je najprej izdal v samozaložbi. Knjiga je postala ena od največjih uspešnic našega časa, rekordno dolgo je zasedala vrhove lestvic najbolj prodajanih knjig širom po svetu, po njej so leta 2006 posneli tudi film. Romanu so sledile knjige Vodnik po Celestinski prerokbi, Deseto spoznanje, Skrivnost Šambhale in Dvanajsto spoznanje, ki so pri bralcih naletele na enako
pozitiven odziv. James širi sporočilo Celestinske prerokbe tudi s predavanji, aktiven je v gibanjih za ohranitev okolja in je pobudnik projekta Globalna molitev, ki združuje več tisoč ljudi v meditaciji za pozitivne spremembe. Za svoje romane in delovanje je prejel številne nagrade in priznanja. Z ženo Salle živi v Alabami.

Založba: Primus
Avtor: James Redfield
EAN koda: 9789617033564
Zbirka: Primula
Leto izdaje: 2018
Št. strani: 292
Širina (mm): 140
Višina (mm): 220
Debelina (mm): 20
Teža: 383 g
Vezava: Mehka

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?