Kategorije

Energijska obrazna vodica s kristali svetega trojstva 100ml

29,90 z DDV

Na zalogi

Energijska obrazna vodica sprosti obrazne mišice in napetosti na njem.

Na obrazu imamo kar 57 mišic in seveda je tudi te treba tako krepiti, s kakšno dobro obrazno jogo, pravilnim izborom izdelkov za nego obraza, kot sprostiti, kar je ravno tako ključno kot krepitev.

Stres in čustva so na obrazu lahko zelo izrazito izražena (gube na čelu, tenzija na točki sklopa zgornje in spodnje čeljusti, stiskanje ustnic, smeh, oženje oči pri slabšem vidu…) in poleg vadbe za krepitev je še kako pomembna sprostitev.

V ta namen smo ustvarili energijsko obrazno vodico, ki obrazne mišice v hipu sprosti. Neroli deluje sedativno in pomirja, pomaga pri občutkih nemoči, živčnosti, blaži jezo, frustracije in anksioznost. Je izjemno dobra podpora v situacijah, ki so napete in pomaga pri čustvenih odvisnostih. Vrtnica, ki je prav tako sestavni del vodice, pa odpira srčno čakro, sprošča močna čustva in spodbja ljubezen do sebe.

Kristalna energija svetega trojstva, to so ametist, kamena strela in roževec, ustvarja optimalen pretok energije.

Ametist ima pozitiven učinek na avtonomni živčni sistem, telo in um. Lajša simptome povezane s stresom, kot so glavobol in nervoza. Pomaga celo pri odpravljanju simptomov migrene.

Kamena strela očisti energijo telesa in uma. Njena energija je aktivacijska in odprta.

Roževec ustvarja nežnost, harmonijo in ljubezen ter ustvarja bolj mirno in udobno atmosfero. Prinaša pozitivno, čustveno izmenjavo med ljudmi in z njim se ponovno naučimo ljubiti sebe in druge.

3 kristale smo izbrali z razlogom. Število tri je namreč angelsko število, predstavlja optimizem, spremembe, napredek, odločnost in pogum za sprejemanje novih izzivov v vašem življenju. To močno število vas spodbuja, da sledite svojim ciljem in storite vse, kar je v vaši moči, da jih dosežete. S pozitivno energijo tega angelskega števila boste lahko dosegli uspeh na vseh področjih svojega življenja.

Stekleničko smo dodatno opremili še z liki svete geometrije. Na steklenički se nahaja izjemno močan simbol, ki okrog njegovega uporabnika naredi energijski ščit, tako da v notranjost lahko prodreta le ljubezen, luč in pozitivna energija.

Učinke energijske vodicesmo testirali z GDV (naslednico Kirilianove kamere) in uspešno tudi na ta način dokazali njegovo izjemno učinkovitost.

Steklenička prihaja skupaj s kartico, na kateri je predstavljena učinkovitost vsake esence in svetega zelišča posebej. Na njej je zabeležena priporočena uporaba, aktivacija in kratek ritual, kako jo najučinkoviteje uporabiti.

Očistite svoje obraz napetosti in ga zaščitite z božansko energijo narave!

Narejena z ljubeznijo in najvišjim vodstvom univerzuma.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?