Kategorije

English Tea Shop organski Darjeeling črni čaj

3,10 z DDV

Ni na zalogi

Ta “šampanjec” med čaji iz čajnih vrtov Himalaje v Indiji je izbran zaradi cvetličnega, mehkega in obstojnega okusa; odličen za popoldan ali po obrokih. Certificirano organsko.

Sestavine: Darjeeling črni čaj * (100%).
* = certificirano ekološko

Specifikacije izdelka;
Čisti naravni čaj, 20 vrečk.
Brez umetnih dodatkov ali genskih manipulacij.
Certificirano organsko.
Embalaža, ki jo je mogoče reciklirati, vrečke čaja, ki jih lahko daste na kompost.
Shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

English Tea Shop – “Obožujemo dober čaj”
Osvežujoč, poživljajoč, pomirjujoč English Tea Shop čaj, kamor je dodana še ljubezen, ki se odraža povsod, tako pri mešanju najboljših organskih sestavin, pa vse do vaše sveže pripravljene skodelice. Majhne kmetije, ekološko, pravično trgovanje in obstojnost so vodila, ki jim sledijo.

Od leta 2010 English Tea Shop dobiva najboljši čaj z najboljših kmetij na svetu. Nato jih skupina strokovnjakov združi v lastni tovarni na Šrilanki, da ustvari pravo ravnovesje okusov. Po tem se čaj ročno zapakira, kar zmanjša njegov ogljični odtis.

Obstojnost ni le moderna beseda English Tea Shoo-a – ampak se odraža v vsem, kar počnejo. Ponosni so na certifikate Soil Association in Fairtrade International, Control Union in rtako dalje. A gredo še dlje. Njihovi čaji in sestavine prihajajo od majhnih kmetov v omejenih količinah, gojenih brez kemičnih gnojil ali pesticidov.

Kmetom se plačuje premijo poleg cene Fairtrade, da je lahko kmetovanje zanesljivo in dolgotrajno. In be samo to, English Tea Shop sprejema ukrepe za izboljšanje dobrega počutja kmetov in njihovih družin. Tako bomo vsi lahko uživali v teh okusnih čajih za naslednje generacije. In to je dobro za vse.

 

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?