Kategorije

Kadilni valjčki – Palo santo sveti les s sedmimi zelišči Wanchako

4,90 z DDV

Na zalogi

Kadilo Wanchako je narejeno iz 100% naravnega lesa Palo Santo in 7 različnih andskih zelišč: rožmarin, muña, timijan, wiracoa, Wallpa Chaqui, Romerillo, evkaliptus.

Lahko ga prižgemo na mrežici, lahko ga zdrobimo in prižgemo na oglju ali kot običajni kadilni stožec v ustreznem kadilniku.

Izdelano v: Peru.

Specifikacije izdelka

Ekološko kadilo: 100% naravno.

Naravno, sproščujoče, lajša stres, odganja negativne energije.

 4 valjčki v pakiranju.

Vsak valjček gori ± 25-30 min.

SERFOR certificiran.

Embalaža brez plastike.

Kakšne lastnosti ima Palo Santo? Palo Santo je znan tudi pod imenom Sveti les. Po tradiciji so v starih časih šamani in zdravilci že poznali zdravilne lastnosti Palo Santa in ga modro uporabljali za lajšanje bolezni, kot so gripa, alergije, glavoboli in težave s kostmi. Palo Santo dim očisti zrak pred mikrobi, bakterijami, zli duhovi, slabimi vibracijami in drugimi negativnimi silami. Palo Santo je zelo priljubljen zaradi svojih energijsko čistilnih in zdravilnih lastnosti.

Ustvari prijeten osvežujoč vonj, ki poživlja in dvigne vaše vibracije v pripravah na meditacijo, kar omogoča globljo povezavo z izvorom. 

Dajte priložnost Palu Santu, da vas očara.

Izdelki Wachanko prihajajo iz gozda, ki ga upravlja, pooblaščeno ministrstvo za kmetijstvo (SERFOR) iz Peruja.

Uporabljajo se le drevesa in veje Palo Santa, ki so naravno padle in na zemlji ostale vsaj 3 do 4 leta. Med takšnim načinom obiranja naravi ne škodujemo. Oktobra 2018, ko se je Wachanko zavedal svoje odgovornosti pri uporabi lesa Palo Santo, je Wachanko zasadil svojo prvo drevesnico Palo Santo. Posadili so 1000 sadik Palo Santa, da bi naravi vrnili, kar jim/nam je dala.

Sestavine Bursera graveolens (Palo Santo), Salvia Rosmarinus (rožmarin), Minthostachys Mollis (Muna), Piyacuya (Piyacuya), Diplostephium Cinereum (Wiracoa), Loricaria Ferruginea (Wallpa Chaqui), Salvia Officinalis (Romerillo) Eubulipt.

Opozorilo: Ne puščajte gorečega kadila brez nadzora, hranite ga izven dosega otrok.

Slike so simbolične.

Školjka ni priložena

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?