Kategorije

Kadilo beli žajbelj 7 čaker, svitek, 10cm

9,50 z DDV

Na zalogi

Kadilo belega žajblja je povsem naravno obredno kadilo, ki jih tradicionalno sežigajo tudi v indijanskih obredih.

Zdravniki, terapevti in zdravilci vedno bolj odkrivajo blagodejne vidike teh zelišč. Snopi žajblja so eden od načinov, s katerim se ljudje po vsem svetu ponovno povežejo z močjo matere narave. Uporaba rastlinskega in smolnatega dima se je verjetno razvila iz prastarih kampov v oddaljenih jamah.

Slovesnost čiščenja ljudi, krajev in predmetov in predvsem prostorov z dimom se nadaljuje še danes.

Je učinkovito pri odganjanju motečih žuželk, dajejo pa tudi zaščito pred nevidnimi duhovi in negativnimi ​​mislimi.

Beli žajbelj prižigamo, da bi pregnali slabo voljo, občutke ali vpliv.

Tokrat ima dodanih 7 cvetov vrtnic v 7-ih barvah mavrice  in 7-ih barvah čaker.

Ta svitek je posebej namenjen čiščenju čaker in pomoči pri pretoku energije skozi te energijske vortekse.

Kadilo prižgite z vžigalnikom ali bolje nad svečko. Pustite, da plamen sam preide v tlenje in ga ne upihnite.

Postopek čiščenja čaker:

Čiščenje pričnite pri korenski čakri in si vizualizirajte rdečo, vrtečo se kroglo, ki žari in vas  polni z močjo ter ustvarja trde temelje, saj je močna korenska čakra osnova za vse ostale.

Nadaljujete s sakralno čakro, kjer vizualizirate oranžno vrtečo se kroglo, ki žari in vas polni s kreativnostjo in gorečnostjo in skupaj s korensko ustvarja močan steber za vse ostale čakre.

Naslednji je solarni pleksus, kje si vizualizirate rumeno vrtečo se kroglo, ki žari in je kot vaše notranje sonce. Polni vas s toplino in prižge vaš notranji ogenj. Skupaj s korensko in sakralno zaključuje spodnje čakre in ustvari čudovit steber za naslednje čakre.

Sledi srčna čakra, kjer si vizualizirajte zeleno vrtečo se kroglo, ki žari in vas polni z ljubeznijo vseh vrst. Ste ljubljeni in ljubite ljudi, živali, naravo in vsa bitja. Ljubite življenje in to ljubezen vračate nazaj v eter. Srčna čakra je središče vaših čaker in povezuje spodnje tri in zgornje tri v čudovito simfonijo pretoka.

Zgornje tri čakre začenja grlena čakra, kjer vizualizirajte čudovito, svetlo modro barvo neba, ki žari in vas polni s samozavestjo, da poveste kdo ste in kaj verjamete. Nežno komunicira in se povezuje z naslednjo čakro, ki je čakra tretjega očesa.

Predstavljajte si vrtečo se kroglo temno modre, skoraj indigo barve globokega morja, ki žari in vas povezuje z vašim notranjim svetom, z vašo intuicijo, ki ji vedno bolj zaupate, saj to v resnici ste vi.

Preko tretjega očesa pa energija teče še v sedmo od glavnih čaker, kronsko čakro. Predstavljajte si jo kot vrtečo se kroglo vijolične barve, ki žari in vam odpira višje svetove. Povezuje vas z neskončnim informacijskim poljem, iz katerega vzamete, kar potrebujete.

Tako se sprehodite skozi čakre najprej navzgor in potem navzdol.

Nato greste s svitkom do stopal in obkrožite še noge in stopala ter se ponovno po čakrah ponovno premikate navzgor in končate nad kronsko čakro, kolikor segnete z rokami ter se ovijete v čudovito dimno prho, ki vas bo očistila vseh navlak in vas odprla za pretok čiste energije.

Po uporabi ga odložite v ognjevarno posodo ali na drugo varno mesto, da samo ugasne.

Kadilo imejte pod nadzorom in bodite pozorni na hišne ljubljenčke in otroke, če ga odložite.

Prijetno “čiščenje”!

 

 

 

 

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?