Kategorije

Kozarec Mythos s simbolom Roža življenja platina 250ml

10,90 z DDV

Ni na zalogi

Kozarec Mythos s simbolom rože življenja vitalizira vodo iz vaše pipe. Kozarci so oblikovani z mislijo na zlati rez.

Zlata sredina

Od antike so osnovni deleži zlatega reza predstavljali utelešenje lepote in estetike. Še danes lahko ta popoln delež najdemo v umetnosti, arhitekturi, oblikovanju. Zlato razmerje je očitno povsod v naravi, zato je uporabljeno kot vodilo pri oblikovanju Nature design izdelkov. Izhaja iz enakosti proporcij, kadar je razmerje med večjim in manjšim delom enako razmerju med celotnim in večjim delom. To je razmerje, formula – Phi število 1,618. Fibonaccijevo zaporedje števil temelji na istem principu in opisuje značilnosti rastnih procesov, ki jih najdemo v naravi, na primer v položaju listov in cvetov rastlin. To se na primer pojavi pri levi in ​​desni spirali z razmerjem 8 do 13 ali 21 do 34 (vsa števila v Fibonaccijevem zaporedju.) Pri deljenju teh številk je rezultat vedno 1,618, kar je znano kot “Phi” , ali zlato razmerje. Vsi Nature design izdelki iz stekla so skrbno zasnovani v skladu z zlatim razmerjem, zaradi česar je vsak kos resnično prijeten za oko in energično usklajen s pretokom energije življenjske sile.

Roža življenja je eden izmed standardnih in najmočnejših simbolov v naravi, v sveti geometriji. To je starodavna metafora za povezavo vsega življenja v vesolju. Ta simbol najdemo v mnogih kulturah. Njegova oblika in simbolne moči se prenesejo in bodo odmevale v tekočinah. Ta simbol je vedno nameščen na dnu.

Kakovost vode je pomembna. Pot, ki jo voda naredi skozi cevi, filtre, rezervoarje, odvzema vodi naravno vitalnost, kakršno najdemo v naravi. Steklena posoda TC energy design ponovno aktivira predelano vodo in jo oživi nazaj v energijsko obliko, v kateri je, ko prvotno prihaja iz narave.

Tudi druge tekočine, na primer: sokovi in ​​vino, imajo v stekleni posodi TC izboljšan okus in biološko vitalnost. Za izboljšanje oslabljene vode iz pipe zadostujejo le 3 minute v kozarcu. Rezultati raziskave prihajajo iz laboratorija EF Brown, CH-3628 Uttigen, Švica.

Steklo, ki se uporablja za izdelavo steklovine Nature design, je približno 40% kremenčevega peska, za katerega je znano, da je zelo energičen medij. Steklo za stekleno posodo Nature design je popolnoma brez svinca ali drugih težkih kovin.

Platine je v zemeljski skorji le 0,005 ppm. Izredno redka kovina na našem planetu in zato nekaj, kar je resnično vredno. Roža življenja v platini ima posebno lastnost, da okrepi samozavest in ljubezen do sebe. Občutite svojo vrednost.

Izdelava: strojno pihana steklo

Prostornina: 250 ml.

Material: steklo brez svinca

Ni primerno za pranje v pomivalnem stroju.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?