Kategorije

Kristal apaške solze

4,00 z DDV

Na zalogi

Solze Apačev dajejo sposobnost spoznati prihajajočo nevarnost in omogočajo celo vpogled v prihodnost. Krepijo intuicijo in spremenijo depresije in strahove pred prihodnostjo v optimizem in življenjsko radost. Omogočajo, da iz podzavesti črpamo več prave ljubezni in objektivno kontrolira občutke in strast. Večja kot je solza Apačev, večja je njena moč.
Solze Apačev imajo nevtralno čakro in so zaradi tega za vse čakre enako uporabni. Pri vajah koncentracije se priporoča, da damo solzo Apačev na čelno čakro (tretje oko).

Blažijo in pomagajo zdraviti notranje motnje in apatije, uravnavajo s stresom povzročene prebavne motnje v želodcu in črevesju, zdravijo celo želodčne razjede.*

* Ti podatki niso znanstveno dokazani; temeljijo na izkušnjah uporabnikov in terapevtov. Kakršne koli opisane zdravilne lastnosti nikakor niso namenjene nadomestitvi diagnoze ali zdravljenja s strani usposobljenega terapevta ali zdravnika. Če dvomite o svojem zdravju, se posvetujte z zdravnikom.

Kristal je prečiščen, resetiran na 0 in pripravljen za takojšnjo uporabo.

Kristal je žepne velikosti.

Naj vas objame in podpira čudovita kristalna energija.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?