Kategorije

Kristalna mreža – Zdravljenje

29,90 z DDV

Na zalogi

Močno orodje za izražanje vaših želja, ki temelji na modrosti svete geometrije.

Lastnosti kristalov v kristalni mreži Ljubezen:

Kamena strela: v kristalno mrežo prinaša univerzalne energije in povečuje njeno moč.

Zeleni kalcit: močan očiščevalec, čustveno ravnovesje, stimulira imunski sistem.

Ametist: zdravljenje, zaščita, odstranjuje negativnost, povečuje pozitivnost.

Priprava kristalne mreže:

Mrežo postavite na mesto, kjer jo lahko nekaj časa pustite. Vzemite kristale iz vrečke in jih očistite pod tekočo vodo. Osredotočite se na svoj namen, kreirajte afirmacijo in jo zapišite na košček papirja. Papir položite pod kristal na sredini mreže. To predstavlja poslanstvo, ki ga dajete kristalom. Nato položite ostale kristale, kot je prikazano in pri tem ostanite osredotočeni na svoj namen. Nato si vzemite nekaj časa, da se povežete s svojo kristalno mrežo. To počnite vsak dan za nekaj minut. Na primer, meditirajte nekaj minut pri mreži ali samo zaprite oči in se spomnite afirmacije. Odprite svoj um za pozitivne spremembe. Med namestitvijo mreže bodite pozorni na lastnost vsakega kamna, da ojača njegovo energijo.

Kristalne mreže združujejo moč kristalnih vibracij in energijo svete geometrije. Enostavno povedano – to je energijska tehnologija v akciji.

Kristalne mreže so zelo uporabno orodje, ker izkoriščajo energije, ki jih najdemo v naravi. Ko v mrežo postavimo več kristalov, dosežemo učinek, ki je močnejši, kot če bi postavljali posamezne kristale enega za drugim (dosežemo sinergijski učinek).

Vsakič ko postavimo kristalno mrežo, bodisi v prostoru bodisi okoli nas, ustvarimo energijsko polje, ki privablja posebne energije ali pa tudi vpliva na naše energijsko polje in s tem posledično na naše dobro počutje ali zdravje.

Ustvarite svojo!

Vsi kristali so prečiščeni in pripravljeni za takojšnjo uporabo.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?