Kategorije

Kristalno srce – selenit, z rožo življenja

13,00 z DDV

Ni na zalogi

Selenit prinaša svetlobo in mir. Kristali selenita so kristali z visokimi vibracijami.

Selenit ali Marijino steklo je kamen svetlobe in miru. Ime je dobil bo grški boginji lune Seleni. Prinaša jasnost uma in odpira kronsko čakro. Omogoča dostop do angelske zavesti in višjega vodstva. Selenit je znan tudi po tem, da zdravi in obnavlja celice ter upočasnjuje staranje kože in kosti, stabilizira živčni sistem, telesu pa daje veliko življenjske energije. Prepreči negativne energije in slabe vplive tujih oseb. Ugodno deluje na hrbtenico, prostato in živce.*

Zelo primeren za meditacijo. Povezan je s s čakro tretjega očesa in kronsko čakro. Beli ali prozorni kristali nasploh imajo močan učinek.

Roža življenja simbolizira enost vsega v življenju. To kaže, da smo vsi oblikovani po istem načrtu in je močan simbol znotraj svete geometrije.

Simbol je vgraviran.

Opomba: To je naravni izdelek, zato se lahko velikost in barva razlikujeta od prikazane slike.

* Ti podatki niso znanstveno dokazani; temeljijo na izkušnjah uporabnikov in terapevtov. Kakršne koli opisane zdravilne lastnosti nikakor niso namenjene nadomestitvi diagnoze ali zdravljenja s strani usposobljenega terapevta ali zdravnika. Če dvomite o svojem zdravju, se posvetujte z zdravnikom.

 

 

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?