Kategorije

Meditacijske kroglice Jin Jang

5,90 z DDV

Ni na zalogi

Cesar Jia Jing je bil v 16. stoletju tisti, ki je naročil poglobljeno študijo teh zdravilnih kroglic. Kar je videti kot običajna igra, kjer se obrača dve kovinski kroglici v dlaneh, je v resnici neke vrste zdravilna tehnika. Življenjska energija, ki teče skozi naša telesa, se imenuje Qi, či. Ta energija se usmerja skozi meridiane, energijske kanale v našem telesu; ti so povezani s telesnimi organi in čutili. Na dlaneh so tudi energijske točke in z obračanjem kroglic v rokah se te točke stimulirajo, sproščena energija pa se bo po meridianih pretakala do vseh delov telesa. Na ta način je mogoče doseči zdravljenje ali izboljšanje bolezni (vendar nikakor ni rešitev za vsako bolezen). Poskusite zvijati kroglici izmenično v levo in desno. Če gre to dobro, poskusite zvijati kroglici, ne da bi se dotaknili med seboj. Čez nekaj časa boste opazili, da postajajo vaše roke in prsti bolj voljni.

Že stoletja se te kroglice zdravja uporabljajo v kitajski medicini, da bi podprle prožnost in krvni obtok v rokah in prstih. Če kroglice v eni roki pustite, da krožijo druga okoli druge, se dlan hkrati masira in stimulira. Redno bi morali spreminjati smer in roko. Z osvoboditvijo zalog energije lahko dosežemo celostni občutek dobrega počutja. Povečala se bo sposobnost koncentracije in notranje moči.
V kroglicah je zvočni mehanizem, ki sprošča nežen zvok. Vsaka kroglica ima premer približno 4 cm. Na voljo je kompletu dveh kroglic, v oblazinjeni brokatni škatli z lepimi kitajskimi svilenimi vezeninami.

Za kromirane jeklene kroglice je enostavno skrbeti. Če boste kroglice nekaj časa puščali neaktivne, jih premažite z oljem ali avtomobilskim voskom, da preprečite nastanek rje.

 

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?