Kategorije

Nalepka Merkaba- 20cm črna

8,90 z DDV

Na zalogi

Merkaba (včasih zapisano tudi kot merkavah ali merkabah) je svetlobno telo in v prevodu pomeni vozilo oz. kočijo, ki pomaga umu, telesu in duhu, da doživi druge nivoje realnosti.

Znanje o Mer-Ka-Bi se je ustno in celo pisno prenašalo skozi zgodovino. V hebrejskih pisnih izročilih je zapisano, da je možno “merkavo” vklopiti preko določenih postopkov v meditaciji. To vključuje spremembo dihanja, uma, srca in telesa in kako oseba sprejema realnost. Popolno aktivirana Mer-Ka-Ba omogoča potovanje iz ene v drugo dimenzijo. V stanju merkabe dosežemo močnejši pretok energije in s tem višje stanje zavesti.

Ključ do razumevanja merkabe je osnovno razumevanje svete geometrije. To razumevanje vam bo omogočilo locirati elektromagnetno polje v obliki zvezdastega tetraedra okoli vašega telesa.

Zvezdasti tetraeder je sestavljen iz dveh nasprotno postavljenih tetraedrov (piramid s tremi vogali). Je v bistvu 3-dimenzionalna oblika Davidove zvezde.

Po starem sistemu učenja Merkabe iz razuma je en tetraeder predstavljal moški del, drugi pa ženski del. A že od nekdaj so bili v naši Merkabi trije kompleti zvezdastega tetraedra.

En komplet je moški in se vrti v levo, drugi je ženski in se vrti v desno, tretji komplet je nevtralen in stoji na mestu.

Po sredini Merkabe in po našem telesu je tudi pranična cev za dihanje. Ko dihate skozi to cev v kombinaciji z vrtečimi se polji, aktivirate merkabo.

Beseda “Mer” predstavlja nasproti vrteča se polja svetlobe, “Ka” je duša in “Ba” je telo ali resničnost. Vendar je Merkaba veliko več kot le svetlobno telo namenjeno vnebovzetju.

Merkaba je živa in je del vas. S ponovnim aktiviranjem merkabe lahko začnete razvijati svoj intimen odnos z njo. Merkaba je podoba, skozi katero so vse stvari v vesolju ustvarjene in skozi katero dojemate realnost. Merkaba je okoli vašega telesa v obliki svetih geometrijskih vzorcev.

Barva: črna

Velikost: 20cm

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?