Kategorije

NIihalo, obesek Merkaba kristal kamena strela

9,90 z DDV

Ni na zalogi

Merkaba je sestavljena iz treh zlogov, znanih iz starega Egipta: Mer – svetloba, Ka – duh in Bah – duša.

Ta nihala se uporabljajo pri aromaterapiji, terapiji z zeliščnimi zdravili, pri vibracijskem zdravljenju, homeopatiji…
Niti dva minerala nista popolnoma enaka. Razlikujejo se lahko razlikuje po velikosti ali barvi.
Po vsaki uporabi očistite nihalo z eno izmed tehnik za čiščenje kristalov.
Merkaba je primerna tudi za meditacijo.

KAMENA STRELA

Močan zdravilni kamen, ”kristal vseh kristalov”. Čisti in nevtralizira negativno energijo in sevanje, krepi avro. Uravnoveša čustvene blokade. V nas prebudi skrite talente in omogoča, da jih manifestiramo. Povečuje delovanje drugih kristalov. Z njo pridobimo globlje razumevanje samega sebe, pomaga pri psihični utrujenosti, pospeši celjenje bolezni, ki izhajajo iz stresa. Deluje kot čistilec duš, krepi notranjo stabilnost. Spodbuja imunski sistem, krepi pretok energije in vzpostavlja ravnovesje telesa. Uporablja se tudi za zdravljenje glavobola in pomaga pri izgorelosti.

* Ti podatki niso znanstveno dokazani; temeljijo na izkušnjah uporabnikov in terapevtov. Kakršne koli opisane zdravilne lastnosti nikakor niso namenjene nadomestitvi diagnoze ali zdravljenja s strani usposobljenega terapevta ali zdravnika. Če dvomite o svojem zdravju, se posvetujte z zdravnikom.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?