Kategorije

Nihalo, obesek Merkaba Ametist

9,90 z DDV

Na zalogi

Merkaba je sestavljena iz treh zlogov, znanih iz starega Egipta: Mer – svetloba, Ka – duh in Bah – duša.

Ta nihala se uporabljajo pri aromaterapiji, terapiji z zeliščnimi zdravili, pri vibracijskem zdravljenju, homeopatiji…
Niti dva minerala nista popolnoma enaka. Razlikujejo se lahko razlikuje po velikosti ali barvi.
Po vsaki uporabi očistite nihalo z eno izmed tehnik za čiščenje kristalov.
Merkaba je primerna tudi za meditacijo.

Ametist je odličen za meditacije in pomaga pri odpiranju tretjega očesa (deluje na čelno in kronsko čakro). Uči nas duhovne modrosti in spodbuja stik z božansko ljubeznijo. Razvija telepatijo, intuicijo in druge sposobnosti kot so komunikacija z duhovnim kraljestvom ter krepi smisel za realnost.

Pomaga, da postanemo uspešni, optimistični in si pridobimo naklonjenost ljudi. Daje nam elan in je učinkovit pri lajšanju glavobolov in nervoz.

Ametist je poldrag kamen, ki ga lahko uporabimo kot pomoč pri posameznikovih višjih nivojih zavesti. Je meditativni in pomirjujoč kamen, ki deluje na čustveni, duhovni in fizični ravni tako, da spodbuja umirjenost, ravnotežje in mir. Uporablja se tudi za odpravljanje nestrpnosti.

* Ti podatki niso znanstveno dokazani; temeljijo na izkušnjah uporabnikov in terapevtov. Kakršne koli opisane zdravilne lastnosti nikakor niso namenjene nadomestitvi diagnoze ali zdravljenja s strani usposobljenega terapevta ali zdravnika. Če dvomite o svojem zdravju, se posvetujte z zdravnikom.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?