Kategorije

Obesek kristal Tigrovo oko

6,90 z DDV

Na zalogi

Obesek Tigrovo oko z lepljenim kovinskim ušesom, brez niklja.
To je naravni izdelek, zato se lahko barva, oblika in velikost razlikujejo od prikazane na sliki.

Država izvora: Južna Afrika.

Je odličen kristal za vse, ki si želite izboljšati svoje počutje, povečati pritok denarja v vaše življenje in si odpreti vrata za nove priložnosti. Poveča samozavest, odganja strahove in krepi pogum, odpravlja tesnobo in krepi spodnje čakre. Med drugim se že stoletja nosi kot talisman za zaščito pred uroki, slabimi željami in za več sreče. Prav tako naj bi tigrovo oko povečalo moč vibracij, ki jih oddajo drugi kristali. Pomagal vam bo doseči cilje, ki ste si jih zadali in vam na poti vlival optimizem in moč. Tigrovo oko s svojimi vibracijami vpliva neposredno na vašo samopodobo in jo izboljša.

Tigrovo oko je kremen, pomešan z železovimi spojinami, ki zagotavljajo značilen črtast učinek. Tigrovo oko je močno povezano s soncem in sončnim pletežem. Kamen greje, dviguje in ‘opeče’ negativne vplive. Poživi in počutili se boste bolj energično. Podpira prebavni ogenj, delovanje prebavil, oči, jetra in avtonomni živčni sistem. (*)

* Ti podatki niso znanstveno dokazani; temeljijo na izkušnjah uporabnikov in terapevtov. Kakršne koli opisane zdravilne lastnosti nikakor niso namenjene nadomestitvi diagnoze ali zdravljenja s strani usposobljenega terapevta ali zdravnika. Če dvomite o svojem zdravju, se posvetujte z zdravnikom.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?