Kategorije

Obesek kristal Turmalin špica

7,90 z DDV

Ni na zalogi

Čudovit obesek s turmalinom. Brez niklja.
To je naravni izdelek, zato se lahko barva, oblika in velikost razlikujejo od prikazane na sliki.

Država izvora: Brazilija.

Črni turmalin pomaga pri očiščenju in ozemljitvi. Vselej je bil eden glavnih talismanov za zaščito pred negativno energijo. Učinkuje tako, da odbija negativne energije, entitete in destruktivne sile. Pomaga prečistiti in nevtralizirati negativne misli in notranje konflikte. Očisti jezo, strahove, občutke nevrednosti, krepi čustveno stabilnost, toleranco, ostri koncentracijo in omogoča jasno razmišljanje, pomaga pri disleksiji, krepi vitalnost, izboljšuje počutje. Ščiti pred negativnimi energijami in sevanjem in je zato najprimernejši za postavitev v bližini računalnika ali TV zaslona. (*)

* Ti podatki niso znanstveno dokazani; temeljijo na izkušnjah uporabnikov in terapevtov. Kakršne koli opisane zdravilne lastnosti nikakor niso namenjene nadomestitvi diagnoze ali zdravljenja s strani usposobljenega terapevta ali zdravnika. Če dvomite o svojem zdravju, se posvetujte z zdravnikom.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?