Kategorije

Obesek za ključe – 7 čaker in kristalom šungit

10,90 z DDV

Ni na zalogi

Obesek za ključe s kristalčki za vseh sedem čaker in kristalom šungit za zaščito.

Kristalčki za čakre:

granat (očisti energijo v vašem telesu, povrne ravnotežje, daje notranjo moč, čisti čakre, ščiti pred negativnim vplivom drugih ljudi)

karneol (pomaga pri soočenju strahov, povezanih z izgubo, kristal zaščite na poti in doma, krepi delovanje sakralne čakre, neguje odnose),

rumeni aventurin (poveča vašo notranjo moč in okrepi vašo samozavest, izboljša odnose, prečisti nepredelana čustva, poveča samozavest, prepreči, da bi vam drugi jemali energijo)

zeleni aventurin (pripomore k uresničevanju sanj, spodbuja odločnost in ustvarjalnost, sprošča notranjo napetost in čisti strahove, srčno čakro in avro)

turkiz (simbolizira radodarnost, iskrenost in naklonjenost, blagodejno deluje v stanjih fizične izčrpanosti in aktivira samoozdravitvene mehanizme v telesu, krepi imunski sistem)

lapis lazuli (spodbuja pristnost, jasno vednost, duhovni uvid, notranjo umirjenost in mir)

ametist (spodbuja umirjenost, ravnotežje in mir, odpravlja nestrpnost, odličen za meditacije, uči duhovne modrosti).

Šungit

Šungit je znan po svoji sposobnosti zdravljenja spodnjih čaker, zato nas odlično prizemljuje in nam daje še močnejšo povezavo z Zemljo. Spodbuja rast, preobrazbo in spremembe. Pomaga nam premagati negativne misli, spodbuja mentalno jasnost, povečuje osebno moč in blaži duhovna neravnovesja. Je odličen za meditacijo, saj nam pomaga, da se bolje osredotočimo. Blokira tudi negativno energijo, ki prihaja iz zunanjih virov. Z nošenjem šungita se tako lahko učinkovito obvarujemo pred energijskimi vampirji.

Šungit nas učinkovito zaščiti pred elektromagnetnim sevanjem, ki ga oddajajo elektronske naprave. Deluje antibakterijsko in zato učinkovito čisti vodo. Ta kristal iz obeska ni primeren za pripravo eliksirjev. Voda, prečiščena s šungitom, krepi naš imunski sistem, zdravi alergije, astmo, bronhitis in različne ledvične težave. Odlična je tudi pri lajšanju jetrnih in želodčnih težav ter slabokrvnosti. Upočasni proces staranja, ohranja vitalnost telesa, obnavlja in revitalizira tkivo kot tudi celotno energijo v telesu. *

Šungit ima moč, da uravnovesi naše energijsko polje in ga zaščiti pred nezaželenimi energijami. Vsrkava negativno energijo in s tem umirja naša čustva. Pripomore tudi k zmanjšanju stresa in tesnobe.

* Ti podatki niso znanstveno dokazani; temeljijo na izkušnjah uporabnikov in terapevtov. Kakršne koli opisane zdravilne lastnosti nikakor niso namenjene nadomestitvi diagnoze ali zdravljenja s strani usposobljenega terapevta ali zdravnika. Če dvomite o svojem zdravju, se posvetujte z zdravnikom.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?