Kategorije

Razpršilo za telo in čiščenje avre s tremi kristali kamene strele 100ml

34,90 z DDV

Na zalogi

Razpršilo za telo nudi zaščito in nas očisti energij, ki se na nas pripnejo čez dan.

Deluje tako, da omogoči:

  • okrepitev avričnega ščita pred negativnimi vplivi iz okolja,
  • poveča energija,
  • takojšnjo poravnavo čaker in optimalen pretok energije,
  • zmanjšanje ravni stresa,
  • da nas postavi v steber in nam daje jasen fokus,
  • očistiti negativno energijo iz našega energijskega polja,
  • očistiti vsa naša telesa; fizično, čustveno, mentalno in duhovno.

Kristalna energija treh kamenih strel dodatno okrepi delovanje esenc in svetih zelišč. Kamena strela je ”kristal vseh kristalov”. Čisti in nevtralizira negativno energijo in sevanje, krepi auro.

Deluje kot čistilec duš, s čiščenjem krepi notranjo stabilnost. Nevtralizira negativnost in spodbuja pozitivne misli in občutke. Povečuje potrpežljivost in vztrajnost, obenem pa omogoča večjo sposobnost veselja in ljubezni ter harmoničnega življenja z vsemi živimi bitji.

Tudi 3 kristale smo izbrali z razlogom. Število tri je namreč angelsko število, predstavlja optimizem, spremembe, napredek, odločnost in pogum za sprejemanje novih izzivov v vašem življenju. To močno število vas spodbuja, da sledite svojim ciljem in storite vse, kar je v vaši moči, da jih dosežete. S pozitivno energijo tega angelskega števila boste lahko dosegli uspeh na vseh področjih svojega življenja.

Stekleničko smo dodatno opremili še z liki svete geometrije. Na steklenički se nahaja izjemno močan simbol, ki okrog njegovega uporabnika naredi energijski ščit, tako da v notranjost lahko prodreta le ljubezen, luč in pozitivna energija.

Učinke razpršila smo testirali z GDV (naslednico Kirilianove kamere) in uspešno tudi na ta način dokazali njegovo izjemno učinkovitost.

Steklenička prihaja skupaj s kartico, na kateri je predstavljena učinkovitost vsake esence in svetega zelišča posebej. Na njej je zabeležena priporočena uporaba, aktivacija in kratek ritual, kako jo najučinkoviteje uporabiti.

Očistite svoje energijsko telo in ga zaščitite z božansko energijo narave!

Narejena z ljubeznijo in najvišjim vodstvom univerzuma.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?