Kategorije

Solaris organski zeliščni čaj – beli čaj

14,90 z DDV

Ni na zalogi

Beli čaj je najmanj predelan od vseh čajev in raziskave so dokazale, da ima tudi najvišjo vsebnost antioksidantov. Zato je za zdravje in dobro počutje bistveno bolj koristen kot na primer črni čaj. To je vrhunski čaj, ki ima naravno malo kofeina. Ročno se meša s sveže zdrobljenimi zelišči, da ustvari edinstveno in privlačno mešanico. Nežen čaj v valjasti škatli.

Priprava: 1 čajno žličko na vrč vroče vode 80 ° C. Pustite stati 3 minute. Ponovno prelijte do 3-krat.

Za 35–105 skodelic (ob ponovni infuziji).

Sestavine: beli čaj * (Pai Mu Tan) 77%, pomarančna lupina *, limonina lupina *, kardamom *, zvezdasti janež *, nageljnove žbice *. * Certificirano organsko

Solarisova filozofija
Solaris Tea je družinsko podjetje s sedežem na Irskem, specializirano za mešanje mednarodno nagrajenih organskih čajev in zeliščnih infuzij. Solaris zagotavlja, da so vsi čaji proizvedeni na najvišji ravni trajnosti in kakovosti. Vse mešanice so brez dodanih arom. Mojster Tea Blender Jörg Müller, nekdanji elitni telovadec, je diplomiral iz rastlinske medicine (BSc Hons) in zadnjih 15 let živi na Irskem.
Organsko, vegansko, brez kofeina. ♡

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?