Kategorije

Solaris organski zeliščni čaj – grlena čakra

12,50 z DDV

Ni na zalogi

To je rafinirana zeliščna mešanica z notami citrusov, ki vsebuje limonsko travo, hibiskus in ingver. Mešanica je hkrati pomirjujoča in energična z učinkom lajšanja blagega draženja grla. Grlena čakra (Vishuddha) – “Govorim”. Čakra grla je povezana z našim izražanjem in razumevanjem komunikacij, tako verbalnih kot neverbalnih. To je ključ do naših misli in občutkov ter naše sposobnosti komunikacije z drugimi. Skozi to čakro govorimo o svojih odločitvah in se naučimo, da imajo vse odločitve posledice. Osredotočenost na to čakro vas lahko odpre vašemu samoizražanju in ustvarjalnosti.

Ta mešanica brez kofeina pomirja in olajša ter poživlja.

Sestavine: limonska trava, hibiskus, limonina verbena, ingver, pomarančna lupina (vse organsko).

Vsebuje 15 čajnih vrečk v obliki piramide v valjasti škatli.

Priprava: v vročo vodo do 100 ° C potopite čajno vrečko in jo pustite 3-5 minut. Vrečko lahko uporabite dvakrat.

Solarisova filozofija
Solaris Tea je družinsko podjetje s sedežem na Irskem, specializirano za mešanje mednarodno nagrajenih organskih čajev in zeliščnih infuzij. Solaris zagotavlja, da so vsi čaji proizvedeni na najvišji ravni trajnosti in kakovosti. Vse mešanice so brez dodanih arom. Mojster Tea Blender Jörg Müller, nekdanji elitni telovadec, je diplomiral iz rastlinske medicine (BSc Hons) in zadnjih 15 let živi na Irskem.
Organsko, vegansko, brez kofeina. ♡

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?