Kategorije

Solaris organski zeliščni čaj – kamilične sanje (celi listi)

15,90 z DDV

Ni na zalogi

Uživajte v aromatičnem in sladkem okusu kamilice in vrtnice v tej pomirjujoči zeliščni kombinaciji, ročno mešani samo z najboljšimi ročno izbranimi sestavinami. Popolnoma brez kofeina in certificirano organsko, je popolna sproščujoč napitek, ki pomirja preobremenjen um in vam pomaga, da se sprostite ob koncu napornega dne.

V tradicionalni zeliščni medicini sta mirno stanje duha in miren spanec v središču čustvenega in fizičnega počutja.

Priprava:

1 čajno žličko dajte v skodelico in prelijete z vročo vodo 100 ° C. Pustite stati 5 minut. Postopek lahko še enkrat ponovite, saj lahko že uporabljeno mešanico, ponovno uporabite.

Ena škatla za 35–70 skodelic (ob ponovni infuziji).

Sestavine: kamilica * 18%, zelena ovsena slama *, cvetovi lipe *, semena koromača *, cvetni listi vrtnice *. * Certificirano organsko

Solarisova filozofija
Solaris Tea je družinsko podjetje s sedežem na Irskem, specializirano za mešanje mednarodno nagrajenih organskih čajev in zeliščnih infuzij. Solaris zagotavlja, da so vsi čaji proizvedeni na najvišji ravni trajnosti in kakovosti. Vse mešanice so brez dodanih arom. Mojster Tea Blender Jörg Müller, nekdanji elitni telovadec, je diplomiral iz rastlinske medicine (BSc Hons) in zadnjih 15 let živi na Irskem.
Organsko, vegansko, brez kofeina. ♡

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?