Kategorije

Solaris organski zeliščni čaj – korenska čakra

12,50 z DDV

Ni na zalogi

Ta pomirjujoča mešanica orientalskih začimb, ki vsebuje ingver, cimet in kakavovo lupino, je polnega, zemeljskega okusa in z naravno prijetno sladkostjo pomaga, da se počutite varne in prizemljene.

Korenska čakra (Muladhara) – “Jaz sem.”
Osredotočenost na našo korensko čakro nam pomaga, da ostanemo prizemljeni in globoko zakoreninjeni v tem svetu. Tako smo bolj odprti za podporo, hkrati pa sidramo in povezujemo svoje prirojeno znanje, nagone za preživetje in osnovne želje. Korenska čakra vašega bitja vzpostavlja najglobljo povezavo z vašim fizičnim telesom, kar je super za sidranje energije pred vadbo.

Specifikacije izdelka
Sestavine: ingver, cimet, sladki koren, kakavova lupina, kardamom, nageljnove žbice (vse organsko).
Vsebuje: 15 čajnih vrečk v obliki piramide v valjasti škatli.

Priprava: v vročo vodo do 100 ° C potopite čajno vrečko in jo pustite 3-5 minut. Vrečko lahko uporabite dvakrat.

Solarisova filozofija
Solaris Tea je družinsko podjetje s sedežem na Irskem, specializirano za mešanje mednarodno nagrajenih organskih čajev in zeliščnih infuzij. Solaris zagotavlja, da so vsi čaji proizvedeni na najvišji ravni trajnosti in kakovosti. Vse mešanice so brez dodanih arom. Mojster Tea Blender Jörg Müller, nekdanji elitni telovadec, je diplomiral iz rastlinske medicine (BSc Hons) in zadnjih 15 let živi na Irskem.
Organsko, vegansko, brez kofeina. ♡

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?