Kategorije

Solaris organski zeliščni čaj – kronska čakra

12,50 z DDV

Ni na zalogi

To je verodostojni recept indijskega čaja, pomešan z prvovrstnim zelenim čajem. Je živahen in poživljajoč, hkrati pa čisti in pomirja. Kronska čakra (Sahasrara) – “Vem.” Kronska čakra je povezana z našim višjim znanjem in nam pomaga, da prejmemo energije in vodstvo. Poveže nas z našim notranjim jazom in nam omogoča, da uspevamo in presegamo meje ega. Če svojo pozornost usmerimo na to čakro, smo bolje pripravljeni biti zvesti sebi in izpolniti svoj življenjski namen.

Sestavine: zeleni čaj, pomarančna lupina, limonina lupina, kardamom, nageljnove žbice, zvezdasti janež (vsi ekološki).

Vsebuje 15 čajnih vrečk v obliki piramide v valjasti škatli.

Priprava: v vročo vodo do 100 ° C potopite čajno vrečko in jo pustite 3-5 minut. Vrečko lahko uporabite dvakrat.

Solarisova filozofija
Solaris Tea je družinsko podjetje s sedežem na Irskem, specializirano za mešanje mednarodno nagrajenih organskih čajev in zeliščnih infuzij. Solaris zagotavlja, da so vsi čaji proizvedeni na najvišji ravni trajnosti in kakovosti. Vse mešanice so brez dodanih arom. Mojster Tea Blender Jörg Müller, nekdanji elitni telovadec, je diplomiral iz rastlinske medicine (BSc Hons) in zadnjih 15 let živi na Irskem.
Organsko, vegansko, brez kofeina. ♡

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?