Kategorije

Solaris organski zeliščni čaj – sakralna čakra

12,50 z DDV

Ni na zalogi

To je prefinjena zeliščna mešanica rooibos, ki vsebuje pridih kakavove lupine in prave burbonske vanilije razveselite vaše čute. Sakralna čakra (Svadhisthana) – “Čutim.” Sakralna čakra je naše središče strasti in užitka, ki spodbuja samoizražanje in uživanje ter se osredotoča na naše občutke in ustvarjalnost. Z osredotočanjem na drugo čakro doživljamo svoje življenje skozi čustva in občutke ter lahko izkoristimo svojo sposobnost zaznavanja in razumevanja drugih.

Sestavine: rooibos, ovsena slama, kakavova lupina, cimet, honeybush (Cyclopia), vanilija (vse organsko).

Vsebuje 15 čajnih vrečk v obliki piramide v valjasti škatli.

Priprava: v vročo vodo do 100 ° C potopite čajno vrečko in jo pustite 3-5 minut. Vrečko lahko uporabite dvakrat.

Solarisova filozofija
Solaris Tea je družinsko podjetje s sedežem na Irskem, specializirano za mešanje mednarodno nagrajenih organskih čajev in zeliščnih infuzij. Solaris zagotavlja, da so vsi čaji proizvedeni na najvišji ravni trajnosti in kakovosti. Vse mešanice so brez dodanih arom. Mojster Tea Blender Jörg Müller, nekdanji elitni telovadec, je diplomiral iz rastlinske medicine (BSc Hons) in zadnjih 15 let živi na Irskem.
Organsko, vegansko, brez kofeina. ♡

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?