Kategorije

Solaris organski zeliščni čaj – zeleni čaj

14,90 z DDV

Ni na zalogi

Zeleni čaj Sencha prvega razreda je ročno mešan s sveže zdrobljenimi zelišči, da ustvari edinstveno in privlačno mešanico.

Zelišča dodajo nekoliko pikantno noto, ki ta napitek loči od ostalih zelenih čajev. Resnično individualen profil okusa, ki bo spodbudil vašo zbirko čajev. Za zagotovitev visoke vsebnosti vitaminov in antioksidantov je uporabljen samo zeleni čaj First Flush Sencha. Zeleni čaj Sencha je zaradi svojega nežnega postopka kuhanja tudi najmanj predelan od vseh zelenih čajev. Neženčaj v valjasti škatli.

Priprava: 1 čajno žličko na vrček vroče vode 80-90 ° C. Pustite stati 3 minute. Ponovno prelijte do 3-krat.

Za 70–210 skodelic (ob ponovni infuziji).

Sestavine: zeleni čaj Sencha * 77%, pomarančna lupina *, limonina lupina *, kardamom *, klinčki *, zvezdasti janež *. * Certificirano organsko

Solarisova filozofija
Solaris Tea je družinsko podjetje s sedežem na Irskem, specializirano za mešanje mednarodno nagrajenih organskih čajev in zeliščnih infuzij. Solaris zagotavlja, da so vsi čaji proizvedeni na najvišji ravni trajnosti in kakovosti. Vse mešanice so brez dodanih arom. Mojster Tea Blender Jörg Müller, nekdanji elitni telovadec, je diplomiral iz rastlinske medicine (BSc Hons) in zadnjih 15 let živi na Irskem.
Organsko, vegansko, brez kofeina. ♡

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?