Kategorije

Kristalno srce – ametist fantom, malo

9,00 z DDV

Na zalogi

Ametist je poldrag, meditativen in pomirjujoč kristal, ki deluje na čustveni, duhovni in fizični ravni tako, da spodbuja umirjenost, ravnotežje in mir. Odpravlja nestrpnost, pomaga, daje optimizem in pomaga pridobiti naklonjenost ljudi. Daje elan in je učinkovit pri lajšanju glavobolov in nervoz. Je odličen za meditacije in pomaga pri odpiranju tretjega očesa. Razvija telepatijo, intuicijo in druge sposobnosti kot so komunikacija z duhovnim kraljestvom ter krepi smisel za realnost.

Fantom ametista pomeni, da je v kristalu senca podobna vzorcu drugih mineralov, zato boste v ametistu videli subtilne plasti različnih barv. Ametist je kremenov kristal v vijolični barvi. Vijolični odtenki se razlikujejo od svetlo sivke do temno vijolične. Kristali ametista imajo duhovno lastnost in jih lahko uporabimo za pomoč posameznikom, da dosežejo višje ravni zavesti. Lahko služi kot most med fizičnimi in eteričnimi frekvencami.

Velikost: 3cm

Kristal je prečiščen in pripravljen za takojšnjo uporabo.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?