Kategorije

Zapestnica – 7 čaker in hematit

12,90 z DDV

Ni na zalogi

Zapestnica iz kristalov, z enim kamnom za vsako od sedmih čaker in hematita:

granat (očisti energijo v vašem telesu, povrne ravnotežje, daje notranjo moč, čisti čakre, ščiti pred negativnim vplivom drugih ljudi)

karneol (pomaga pri soočenju strahov, povezanih z izgubo, kristal zaščite na poti in doma, krepi delovanje sakralne čakre, neguje odnose),

rumeni aventurin (poveča vašo notranjo moč in okrepi vašo samozavest, izboljša odnose, prečisti nepredelana čustva, poveča samozavest, prepreči, da bi vam drugi jemali energijo)

zeleni aventurin (pripomore k uresničevanju sanj, spodbuja odločnost in ustvarjalnost, sprošča notranjo napetost in čisti strahove, srčno čakro in avro)

turkiz (simbolizira radodarnost, iskrenost in naklonjenost, blagodejno deluje v stanjih fizične izčrpanosti in aktivira samoozdravitvene mehanizme v telesu, krepi imunski sistem)

sodalit (krepi logično razmišljanje, sklepanje in objektivnost, krepi harmonije, zaupanja in solidarnost, absorbira elektromagnetno  sevanje)

ametist (spodbuja umirjenost, ravnotežje in mir, odpravlja nestrpnost, odličen za meditacije, uči duhovne modrosti).

Hematit ima ozemljitveni, zaščitni in usklajevalni učinek. Kamen povečuje samozavest, samospoštovanje in krepi preživetveni instinkt in voljo. To podpira opustitev zasvojenosti in kompulzivnega vedenja. Prav tako izboljša koncentracijo in spomin. Hematit spodbuja absorpcijo železa in tvorbo rdečih krvnih celic, pozitivno vpliva na težave s krvnim obtokom, kot so anemija, hemoroidi in krvavitve iz nosu. Pomagal naj bi tudi pri krčih v nogah in nespečnosti. Zelo dober pri razstrupljanju in zaščito pred sevanji. (*)

* Ti podatki niso znanstveno dokazani; temeljijo na izkušnjah uporabnikov in terapevtov. Kakršne koli opisane zdravilne lastnosti nikakor niso namenjene nadomestitvi diagnoze ali zdravljenja s strani usposobljenega terapevta ali zdravnika. Če dvomite o svojem zdravju, se posvetujte z zdravnikom.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?