Kategorije

Zapestnica – kristal ametist, kamena strela, roža življenja

6,90 z DDV

Ni na zalogi

Ametist pomaga, da postanemo uspešni, optimistični in si pridobimo naklonjenost ljudi. Daje nam elan in je učinkovit pri lajšanju glavobolov in nervoz.
Ametist je poldrag kamen, ki ga lahko uporabimo kot pomoč pri posameznikovih višjih nivojih zavesti. Ametist je meditativni in pomirjujoč kamen, ki deluje na čustveni, duhovni in fizični ravni tako, da spodbuja umirjenost, ravnotežje in mir. Uporablja se tudi za odpravljanje nestrpnosti. Lahko služi kot most med fizičnim in eteričnim kraljestvom.

Kamena strela je ”kristal vseh kristalov”. Čisti in nevtralizira negativno energijo in sevanje, krepi auro. Odpira, razkraja in uravnoveša čustvene blokade. V preteklosti so kremenove kristale polagali na rane, opekline in druge manjše poškodbe. S tem so lajšali bolečine in pospešili proces celjenja. Kamena strela je znana po tem, da v nas prebudi skrite talente in nam omogoča, da jih manifestiramo. Še najbolj pa je znana po svoji zdravilni moči, zato je priporočljivo imeti kristal kamene strele vedno pri sebi. Kamena strela povečuje delovanje drugih kristalov. Ker je močan nevtralizator negativne energije, jo uporabljamo tudi za čiščenje ostalih kristalov. Odlične so špice kamene strele, geode in rastišča ali grozdi.

Roža življenja je eden glavnih simbolov svete geometrije, ki ni vezan na nobeno religijo. Najdemo jo v vseh starih kulturah in verstvih; ena starejših najdb rože življenja je v Ozirisovem templju v Egiptu, sicer pa so jo našli po vseh koncih sveta od Turčije, Irske do Kitajske. Preučeval jo je tudi Leonardo DaVinci.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?