Kategorije

Zapestnica – Labradorit, beli ahat s simbolom Om

12,90 z DDV

Ni na zalogi

Zapestnica iz labradorita in belega ahata s simbolom Om.

Labradorit je kamen čudovitih barv, ki ščiti in krepi avro. Zelo občutljivim osebam koristi, kadar se ne morejo izogniti gneče. Za šamane in druge zdravilce je zaščitni kamen, ki jim pomaga, da varno ‘potujejo’ med različnimi kraljestvi. Na fizični ravni labradorit podpira organe, povezane s solarnim pleksusom (žolč, jetra, vranica, trebušna slinavka, črevesje in ledvice), in olajša težave s spanjem, revmo in napadi protina. *

Beli ahat ali mirovni ahat je ozemljitveni kamen, ki spodbuja fizično, čustveno in duševno ravnovesje. Beli ahat ima močno povezavo s kronsko čakro in povečuje vpogled in zavedanje. To pomaga pri opuščanju motečih čustev in energij. Umirja jezo in (samo) uničenje. Prinaša mir in hlad telesu in duhu. Na fizični ravni beli ahat pozitivno vpliva na oči, želodec, limfni sistem, trebušno slinavko in maternico. *

* Ti podatki niso znanstveno dokazani; temeljijo na izkušnjah uporabnikov in terapevtov. Kakršne koli opisane zdravilne lastnosti nikakor niso namenjene nadomestitvi diagnoze ali zdravljenja s strani usposobljenega terapevta ali zdravnika. Če dvomite o svojem zdravju, se posvetujte z zdravnikom.

Ta izdelek ne vsebuje niklja, svinca in kadmija; kar pomeni, da takšni elementi niso prisotni ali v omejenih količinah, dovoljenih v evropskih standardih za varnost izdelkov.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?