Kategorije

Zapestnica – lapis lazuli, rutiliran kremen s simbolom Ganeše

6,90 z DDV

Ni na zalogi

Zapestnica iz kristala lapis lazuli in rulitanega kremena s simbolom Ganeše.

Lapis lazuli je temno modri kamen z zlatimi piritnimi nitmi, ki so ga že zaradi svoje moči hvalili egiptovski duhovniki, kralji in bojevniki. Kamen spodbuja pristnost, jasno vednost, duhovni uvid, notranjo umirjenost in mir. Lapis lazuli omogoča iskreno komunikacijo in zdravljenje, tako fizično kot čustveno. Lajša težave z grlom, glasom, ščitnico, glavobolom, krvnim tlakom in ekcemom.

Rutiliran kremen je kamen z zlatimi “iglami” v notranjosti in je znan po svojih zdravilnih lastnostih. Krepi moč volje in je vitalni kamen. Pomaga vam razsvetliti razpoloženje in očistiti negativnosti. Na fizični ravni rutiliran kremen spodbuja regenerativno sposobnost telesa in celično regeneracijo. Pozitivno vpliva na kronične bolezni, kot sta astma in kronična utrujenost. *

* Ti podatki niso znanstveno dokazani; temeljijo na izkušnjah uporabnikov in terapevtov. Kakršne koli opisane zdravilne lastnosti nikakor niso namenjene nadomestitvi diagnoze ali zdravljenja s strani usposobljenega terapevta ali zdravnika. Če dvomite o svojem zdravju, se posvetujte z zdravnikom.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?