Kategorije

Zapestnica s kristali hematita in garneta Ohm (ozka)

5,00 z DDV

Ni na zalogi

V zapestnici je čudovita kombinacija kristalov garneta in hematita.

Hematit ima ozemljitveni, zaščitni in usklajevalni učinek. Kristal povečuje samozavest, samospoštovanje in krepi preživetveni instinkt in voljo. To podpira opustitev zasvojenosti in kompulzivnega vedenja. Prav tako izboljša koncentracijo in spomin.

Hematit spodbuja absorpcijo železa in tvorbo rdečih krvnih celic, pozitivno vpliva na težave s krvnim obtokom, kot so anemija, hemoroidi in krvavitve iz nosu. Pomagal naj bi tudi pri krčih v nogah in nespečnosti. Zelo dober pri razstrupljanju in zaščito pred sevanji.

Garnet ali granat je zelo trd kristal, ki nastane v najglobljih plasteh zemlje. Ima moč, da očisti energijo v vašem telesu tako, da se znebi toksinov in obnovi vaše telo v njegovo revitalizirano in obnovljeno stanje. To je kamen, ki ga je treba imeti, če želite doseči ali povrniti ravnotežje, če se želite počutiti varnega in zaščitenega in če želite izkoristiti svojo notranjo moč. Garnet potencira nosilčev notranji element ognja, čisti čakre energijskih blokad in jih transformira. Blagodejno deluje na srce in povezuje z drugimi, bolj razvitimi svetovi. Garnet bo vedno varoval nosilca pred učinki negativnega in manipulativnega podrejanja drugih ljudi in vselej odpiral pot v nove začetke. Granat spodbuja sposobnosti samozdravljenja, krepi imunski sistem, krepi krvni obtok in kakovost krvi. Je resnično poživljajoč kamen.*

* Ti podatki niso znanstveno dokazani; temeljijo na izkušnjah uporabnikov in terapevtov. Kakršne koli opisane zdravilne lastnosti nikakor niso namenjene nadomestitvi diagnoze ali zdravljenja s strani usposobljenega terapevta ali zdravnika. Če dvomite o svojem zdravju, se posvetujte z zdravnikom.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?