Kategorije

Zapestnica za zaščito – kristali; obsidian, hematit in tigrovo oko

12,90 z DDV

Ni na zalogi

Elastična zapestnica iz kristalov v obliki kroglic, velikih 8 mm.

Hematit ima ozemljitveni, zaščitni in harmonični učinek. Kristalpovečuje samozavest, samospoštovanje in krepi preživetveni nagon in voljo. Podpira opuščanje zasvojenosti in kompulzivnega vedenja; izboljša tudi koncentracijo in spomin. (*)

Odlike črnega obsidiana so spodbuditi osebnostno rast z odstranjevanjem ovir iz preteklosti. Kristal kot ogledalo odraža naše bitje in osvetli tiste strani nas, ki jih ne maramo tako zelo; s tem pa ustvarja priložnost za globoko preobrazbo. Popoln kamen za pogumne. Črni obsidian je tudi odlična zaščito pred črno magijo in energetskimi vampirji. (*)

Tigrovo oko je močno povezano s soncem in solarnim pleksusom. Kristal greje, dviguje in ‘opeče’ negativne vplive. Poživi in ​​energizira. Poveča samozavest, odganja strahove in krepi pogum, odpravlja tesnobo. Med drugim se že stoletja nosi kot talisman za zaščito pred uroki, slabimi željami in za več sreče. (*)

To je naravni izdelek, zato se lahko barva, oblika in velikost nekoliko razlikujejo od prikazane slike.

* Ti podatki niso znanstveno dokazani; temeljijo na izkušnjah uporabnikov in terapevtov. Kakršne koli opisane zdravilne lastnosti nikakor niso namenjene nadomestitvi diagnoze ali zdravljenja s strani usposobljenega terapevta ali zdravnika. Če dvomite o svojem zdravju, se posvetujte z zdravnikom.

Zaščitite se s kristalno energijo.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?