Aura Soma numerološki izračun življenjske poti

Aura Soma ni samo terapija z barvami, esencami in kristali, je še veliko več.

Poleg osnovnega svetovanja Aura soma s stekleničkami ravnovesja, Aura Soma omogoča tudi vpogled na vaše življenje skozi numerologijo.

Kako to poteka?

Od tebe najprej potrebujemo ime in priimek, kot ga imaš na osebnem dokumentu ter datum rojstva. Na podlagi teh podatkov, pripravimo tvoj izračun življenjske poti, za kar potrebujemo kak teden in skupaj določimo datum srečanja (v živo ali online), kjer prejmeš razlago nastalega izračuna. Prejmeš tudi poročilo s kompletno razlago in slikami, ki ti ostane za vedno.

Kaj pa pravzaprav izračun prinaša?

Numerološka analiza obsega 3 sklope.

Prvi sklop sestavljajo 3 stekleničke in predstavlja tvoje ime in priimek. Prva steklenička razkrije tvojo dušo, druga tvojo osebnost in družinske vezi tretja pa je steklenička Jaz sem.

Drugi sklop sestavljajo 4 stekleničke in predstavljajo tvoj rojstni datum, ki pove, kaj smo prišli na Zemljo počet, kakšno je okolje našega življenja, kakšen je naš namen.

Tretji sklop pa predstavljata dve steklenički, od katerih je prva steklenička tvoje usode, druga pa tvojega najvišjega poslanstva ali namena na Zemlji.

S pomočjo analize ugotovimo kje na tej numerološki skici se trenutno nahajamo, katere izzive smo že rešili in katere potenciale smo že odkrili in unovčili ter kaj vse nas še čaka in kaj o sebi je še treba odkriti.

Je čudovit vpogled na vašo življenjsko pot s stališča barv in kozmosa.

V tem svetovanju se prepleta modrost barv, esenc, kristalov, numerologije, astrologije in božanske energije.

Dobrodošli na vaše potovanje po življenjski poti barv.

Cena svetovanja s poročilom: 80€.

Link do izdelka: https://ixchel.si/izdelek/aura-soma-numeroloska-skica-z-razlago/

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?